Najväčší problém Michaloviec je koncovka. Pracujú na posilách

Skúsený útočník Gabriel Spilar (vpravo) sa po zranení kolena vrátil do tréningového procesu.
Skúsený útočník Gabriel Spilar (vpravo) sa po zranení kolena vrátil do tréningového procesu. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|7. nov 2019 o 13:27

Tréner Chudý očakáva lepšiu produktivitu hlavne od legionárov.

MICHALOVCE. Trinástka účastníkov našej najvyššej hokejovej súťaže si po vyše dvoch mesiacoch zápasového kolotoča môže v týchto dňoch vydýchnuť.

V Tipsport lige nadišla prvá reprezentačná pauza, ktorá potrvá až do nasledujúceho piatka.

Prestávku privítal aj nováčik HK Dukla Ingema Michalovce, u ktorého po excelentnom vstupe do sezóny nastal pokles formy, keď z posledných desiatich zápasov vyhral iba dva.

Nie stále ide všetko tak, ako má

Séria slabších výsledkov v podaní debutanta na extraligovej scéne mala za následok pokles na deviate miesto v tabuľke, ktorá je však poriadne vyrovnaná. Zemplínčania strácajú na štvrtý Zvolen štyri a na piaty Trenčín iba dva body.

„Mali sme výborný začiatok, s čím nikto nepočítal. Všetko fungovalo ako malo a ľudia začali mať veľké očakávania. Prišlo však niekoľko prehier a zvonku sa na nás začal vyvíjať tlak. Samozrejme, fanúšikovia by nás najradšej v tabuľke videli čo najvyššie, a to chceme aj my v klube, ale každé mužstvo si počas sezóny prejde lepším i horším obdobím a nie stále ide všetko tak, ako má,“ rozhovoril sa michalovský lodivod Miroslav Chudý.

Doterajšie účinkovanie medzi elitou hodnotí kladne. Netreba podľa neho robiť paniku a zabúdať, že sú úplným extraligovým nováčikom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Najväčší problém Michaloviec je koncovka. Pracujú na posilách