Škrtel sa tešil z víťazstva aj návštevy, za Ráztočno dal gól pri debute

Michal Šášky|14. aug 2022 o 21:30

V zápase Hajskala Ráztočno - Slávia Chrenovec-Brusno padlo deväť gólov.

RÁZTOČNO. Martin Škrtel zažil v zápase FK Hajskala Ráztočno debut ako hrom. Bývalý kapitán slovenskej reprezentácie skóroval pri víťazstve 5:4 nad OFK Slávia Chrenovec-Brusno.

Škrtel nastúpil s 37-kou na drese v základnej zostave a hral až do záverečného hvizdu. V 40. minúte zvyšoval na 3:1 pre Ráztočno, raz sa dostal aj do kontroverzie s rozhodcom.

Ani bývalý stopér Liverpoolu však nezabránil tomu, aby hostia ešte zdramatizovali zápas.

Patrik Habánik strelil hetrik v záverečnej desaťminútovke, no vyrovnať už nedokázal. Dvadsaťdvaročný mladík strelil všetky štyri góly svojho tímu.

Škrtel po zápase priznal, že je unavený. "Nemyslel som si, že to bude až také ťažké, ale keď dva mesiace nič nerobíte, tak to asi sa podpíše," povedal pre Inú ligu na Facebooku.

"Ale bola to sranda, zahrali sme si, bola pekná návšteva. Padlo deväť gólov, diváci môžu byť spokojní. Ja sa teraz budem dávať dokopy," smial sa po zápase Škrtel.

Priznal, že prehral predzápasové stávky so spoluhráčmi. Očakával, že koncom leta príde do Ráztočna na jeho debut maximálne štyristo divákov.

Na štadión obce v okrese Prievidza, kde žije len niečo vyše tisíc obyvateľov, však zavítalo takmer dvetisíc zvedavcov. Podľa dostupných údajov prišlo na zápas 1700 divákov.

Škrtel sa k nim pridal po zápase. "Idem sa osprchovať, potom si dám pivo či klobásu. Prídu Gipsy Čáve, bude ohňostroj, takže máme tu bašavel. Ale nemôžem byť dlho, keďže musím cestovať do Trenčína. My cezpoľní to máme trochu zložitejšie," poznamenal.

Tridsaťsedemročný bývalý hráč Trnavy, Trenčína, ruského Zenitu, anglického Liverpoolu či tureckých klubov Fenerbahce a Basaksehir zatiaľ nevedel povedať, kedy a či opäť oblečie dres Ráztočna. Jeho nový klub hrá najbližšie o týždeň na ihrisku TJ Priehrada Nitrianske Rudno B.

Vypočujte si podcast Vykroč s Martinom Škrtelom



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Škrtel sa tešil z víťazstva aj návštevy, za Ráztočno dal gól pri debute