Liba a Veselovský skončili: Nič sa nezmenilo, tvrdí Liba

TASR|11. nov 2002 o 21:33

Spišská Nová Ves 11. novembra (TASR) - Správna rada HK Spišská Nová Ves sa bude v utorok 12. novembra zaoberať budúcnosťou hokeja v Spišskej Novej Vsi.

V klube podľa posledných informácii vedenia skončili Peter Veselovský a Igor Liba, ktorého k odchodu donútila veľkou mierou pasivita vedenia klubu.

"Predmetom rokovania budú ekonomické aj hráčske záležitosti a vôbec to, akú líniu v klube zvolíme," povedal riaditeľ HK Slavomír Caban. Diskusia bude vzhľadom na výsledky tímu a postavenie na chvoste extraligovej tabuľky horúca. Pred časom predstavitelia Spišskej Novej Vsi dali hráčom ultimátum týkajúce sa bodového zisku a určili finančné sankcie v záujme prebudenia klímy v tíme. Uplynulý týždeň sa prestal zapájať do tréningového procesu Peter Veselovský, ktorý sa rozhodol ukončiť predčasne svoje pôsobenie v celku nováčika a teraz ho nasledoval aj Igor Liba.

"Do klubu neprišli žiadni noví hráči a vo vedení klubu sa nič nezmenilo," uviedol pre verejnoprávnu STV legendárny slovenský hokejista a majster sveta z MS 1985 v Prahe.

"Zatiaľ nemám žiadnu výpoveď ani od jedného hokejistu, ale kádrové záležitosti budú tiež náplňou rokovania správnej rady, ktorá rozhodne, aké kroky zvolíme," uviedol marketingový riaditeľ HK Dušan Kacvinský. "Nie je vylúčené, že o vyzlečenie nášho dresu sa budú usilovať aj niektorí ďalší," dodal S. Caban.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov