Lemieux sa chystá na svoj druhý návrat

TASR|4. feb 2003 o 13:17

Pittsburgh 4. februára (TASR) - Jeden z najstarších aktívnych hráčov NHL Mario Lemieux sa v utorok vráti po 11-zápasovej absencii na ľad a nastúpi v ...

Pittsburgh 4. februára (TASR) - Jeden z najstarších aktívnych hráčov NHL Mario Lemieux sa v utorok vráti po 11-zápasovej absencii na ľad a nastúpi v drese Pittsburghu proti Vancouveru. Lemieux pauzoval pre bolesti slabín, ktoré si zranil 7. januára v zápase s New York Islandres.

"Cítil som sa na ľade výborne a bol som schopný zvládnuť všetky úlohy," povedal stále najproduktívenjší hráč prebiehajúceho ročníka po pondeľňajšom tréningu. "Som pripravený hrať a teším sa na to. Chcem tam byť, keď som zdravý," povedal ďalej 37-ročný majiteľ Penguins, ktorý pre zranenie vynechal nedeľňajší zápas hviezd v Miami na Floride.

Lemieux sa chce podľa vlastných slov ihneď vrátiť do pôvodnej formy. "Nemyslím si, že to bude trvať dlho. Ak by zo bolo v októbri, alebo v novembri, tak možno áno, ale nie teraz, keď mám za sebou značnú časť sezóny," povedal člen Hokejovej siene slávy a dodal: "Dúfam, že budem dosť silný nato, aby som hral viac minút a pomohol tímu."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Lemieux sa chystá na svoj druhý návrat