Kuzma si od futbalu neoddýchol

Peter Podolinský|26. nov 2015 o 00:00

Aktuálne je najlepším strelcom okresnej I. triedy, Moldavu n/B zachraňuje v III. lige ako tréner.

Pred jesennou časťou futbalovej sezóny sa zdalo, že si skúsený hráč a bývalý tréner SP MFK Rožňava Branislav Kuzma od futbalu oddýchne. No opak je pravdou.

ROŽŇAVA/ VYŠNÁ SLANÁ. Aká teda bola futbalová jeseň pre neho?

„Spočiatku to vyzeralo na oddych, no ponuka z Moldavy n/B ma potešila. Trénovať som chcel ďalej. Pôsobenie v Rožňave som ukončil vlastným rozhodnutím na základe vecí, ktoré sa udiali po sezóne. Tá bola, dovolím si tvrdiť, na rožňavské pomery výsledkovo nadštandardná. Nad ponukou z Moldavy n/B som napriek nepriaznivému postaveniu mužstva v tabuľke nerozmýšlal a prijal som ju po stretnutí s funkcionármi. Trénovanie mi chýbalo, každodenný kontakt s hráčmi a hlavne to napätie, adrenalín počas majstrovských zápasov. Čo sa týka môjho postavenia v streleckej súťaži v I. triede, určite to poteší, ale to je asi všetko. Na prvé miesto stále kladiem mužstvo,“ rozhovoril sa futbalový tréner a hráč Branislav Kuzma.

Jeho tím Vyšná Slaná išiel súťažou v I. triede dosť neohrozene, no v posledných dvoch jesenných kolách prišli prehry. Čo sa teda stalo?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kuzma si od futbalu neoddýchol