VIDEO: Ťažké váhy tak, ako ich diváci milujú. Bývalý boxer knokautoval poľskú legendu

Artur Szpilka knokautoval legendárneho Mariusza Pudzianowskiho.
Artur Szpilka knokautoval legendárneho Mariusza Pudzianowskiho. (Zdroj: https://twitter.com/KSW_MMA/status/1665115029639954432)
SvetMMA|4. jún 2023 o 03:06

V druhom kole sa dlho nerozmýšľal a rozhodol tvrdým KO v postoji.

VARŠAVA. Obaja patrili vo svojich pôvodných odvetviach medzi absolútnu svetovú špičku, teraz sa stretli v očakávanom zápase pod pravidlami MMA.

Artur Szpilka, má za sebou v profi ringu súboji s takými menami ako Deontay Wilder, Bryant Jennings alebo Derek Chisora.

No nie je to tak dávno, čo ho zlákali promotéri najväčšej poľskej organizácie KSW, aby sa začal pripravovať v novej disciplíne, a to v MMA.

A uplynuli dve zápasy a Szpilka vstúpil do klietky proti niekdajšiemu najsilnejšiemu mužovi sveta Mariuszowi Pudzianowskimu.

Na rozdiel od Szpilku mal Pudzianowski v MMA vybudovanú už dlhoročnú kariéru.

Na turnaji KSW 83 vo Varšave sa v sobotu večer stretli ozajstné ikony Poľska. No a výsledok? Ten bol viac než prekvapivý.

Pudzianowski, ktorý v súboji neváhal ani sekundu a vzal Szpilku na zem, duel v prvom kole neukončil a bol to on, kto schytal tvrdý knokaut v ďalšej päťminútovke.

Szpilka zasiahol súpera z kontru postupne ľavým a aj pravým hákom, čo malo za následok, že Pudzianowski v okamihu ležal na zemi a rozhodcovi neostávalo nič iné, než duel odmávať.

Szpilka si tak pripísal obrovské víťazstvo pri najväčšom turnaji KSW za posledné obdobie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Ťažké váhy tak, ako ich diváci milujú. Bývalý boxer knokautoval poľskú legendu