Košičania sú od pondelka na ľade, zatiaľ chýba trio legionárov

Na začiatku košickej prípravy.
Na začiatku košickej prípravy. (Autor: TASR/František Iván)
SITA|24. júl 2017 o 14:39

Kapitán mužstva Nagy vie, že úvodné tréningy budú náročné.

KOŠICE. So spoločnou prípravou na ľade v pondelok začali hokejisti HC Košice.

Trénerská dvojica Milan Jančuška, Jerguš Bača ešte nemá k dispozícii trojicu legionárov - Joakim Lundström, David Pacan, a Jere Pulli sa k tímu pripoja 1. augusta.

"Vieme, že hráči vo všeobecnosti nemajú radi letnú prípravu, takže nástup na ľad nás všetkých teší. Zároveň musím povedať, že nás čaká veľmi veľa práce. Budeme hľadať zloženie útočných trojíc, obranných dvojíc a celých pätoriek, preto som rád, že máme v prípravnom období deväť prípravných zápasov, vrátane troch na Tatranskom pohári. Naši chlapci odchádzali na dovolenky s individuálnymi plánmi, ktoré museli naplniť. Všetko teda smerujeme k tomu, aby sme sa vynikajúco pripravili na sezónu," cituje trénera Milana Jančušku oficiálny web klubu.

Začala sa príprava HC Košice: fotogaléria

24.7.2017

Hovorka: Urobíme všetko pre úspech

Kapitán mužstva Ladislav Nagy vie, že úvodné tréningy budú náročné.

"Dôležité bude, aby sa nikto nezranil, aby sme sa dobre rozcvičili. Najviac si želám, aby sme hrali pekný hokej, aby naše zápasy začali ľudia navštevovať vo väčšom počte. Keď sa nám bude dariť, všetci budeme spokojní," povedal Nagy.

Doplnil ho nováčik v košickom drese Marek Hovorka.

"Do Košíc som išiel s tým, že je tu tréner Jančuška. Som presvedčený, že sa nám bude dariť. Sila nášho mužstva pôjde určite postupne hore a dôležité bude, aby sme si sadli na ľade aj ľudsky, do konečného úspechu vstupuje vždy veľa aspektov. Urobíme všetko pre úspech."

V auguste Košičania odohrajú deväť prípravných duelov, prvý v utorok 1. augusta doma proti Popradu.

Aktuálny káder HC Košice

Brankári: Vladislav Habal, Joakim Lundström, Stanislav Škorvánek

Obrancovia: Martin Bača, Václav Čížek, Martin Dudáš, Patrik Koch, Lukáš Matejka, Christián Michalčin, Jere Pulli, Eduard Šedivý

Útočníci: Jiří Bicek, Peter Boltun, Tomáš Hričina, Marek Hovorka, Richard Jenčík, Petr Kafka, Tomáš Klíma, Patrik Koyš, Ladislav Nagy, Martin Novotný, David Pacan, Šimon Petráš, Jakub Suja, Dávid Šoltés, Filip Vrábeľ

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Košičania sú od pondelka na ľade, zatiaľ chýba trio legionárov