Kopřiva: Keď sa ozval Slovan, stal sa hneď mojou prioritou

(Autor: TASR/AP)
TASR|31. máj 2013 o 10:16

Kontinentálna hokejová liga je veľkým lákadlom pre českého hokejového brankára.

PRAHA. Veľkým lákadlom sa pre českého hokejového brankára Miroslava Kopřivu stala Kontinentálna hokejová liga, po tom, čo ho oslovil Slovan Bratislava. "Hneď ako sa ozval Slovan, stal sa mojou prioritou. Možnosť chytať Kontinentálnu hokejovú ligu sa nenaskytne každý deň, je to pre mňa veľké lákadlo," povedal pre hokej.cz.

Dvadsaťdeväťročný brankár strávil uplynulé tri roky v pražskej Slavii, v ktorej však popri Dominikovi Furchovi dostával čoraz menej príležitostí.

"Kontinentálna hokejová liga je najlepšia súťaž v Európe a som rád, že si ju budem môcť vyskúšať. Slovan je navyše tradičný klub s dobrým zázemím," zdôraznil.

V Slovane sa stretne so svojím niekdajším spoluhráčom zo Slavie Michalom Vondrkom, ktorý s bratislavským klubom predĺžil svoj kontrakt do apríla 2014.

"Samozrejme, že som mu volal a zisťoval si od neho informácie. Michal mi Slovan odporučil, sám je tam veľmi spokojný. O mužstve, ani prostredí mi nepovedal jediné zlé slovo," dodal Kopřiva. V Slovane sa teší na atmosféru v hľadisku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Kopřiva: Keď sa ozval Slovan, stal sa hneď mojou prioritou