Kopecký asi nebude hrať v ďalšom zápase Chicaga

Zrážka Tomáš Kopeckého s Keithom Ballardom.
Zrážka Tomáš Kopeckého s Keithom Ballardom. (Autor: SITA/AP)
SITA|15. apr 2011 o 10:07

Útočník Chicaga Tomáš Kopecký je stále zranený a pravdepodobne nenastúpi na druhý zápas série s Vancouverom.

VANCOUVER. Štart Tomáša Kopeckého v druhom zápase štvrťfinále Západnej konferencie NHL proti Vancouveru je otázny. Kopecký vo štvrtok netrénoval a tréner Chicaga Joel Quenneville pre ESPN potvrdil, že veľkú šancu nahradiť ho v zostave na piatkový zápas má Fernando Pisani.

Tomáš Kopecký nedohral prvý stredajší zápas úvodného kola play-off, v ktorom víťaz základnej časti NHL Vancouver zdolal obhajcu Stanleyho pohára Chicago 2:0.

Krídelníka Chicaga narazil v závere prvého dejstva na mantinel obranca Vancouveru Keith Ballard a 29-ročný trenčiansky odchovanec, ktorý dovtedy absolvoval v štyroch striedaniach na ľade 2:22 min, sa už od druhej tretiny na ľade neobjavil pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. No podľa všetkého by malo ísť o úder do hlavy. Vedenie Chicaga nepotvrdilo, že by išlo o následky otrasu mozgu.

Práve toto zranenie zabráni v štarte v druhom zápase proti Vancouveru centrovi Chicaga Davovi Bollandovi, ktorý utrpel otras mozgu začiatkom marca. Hoci bola nádej, že by mohol stihnúť play-off, zatiaľ len korčuľuje. "Je to pomalý proces. Nechcem nič uponáhľať," skonštatoval Bolland.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Kopecký asi nebude hrať v ďalšom zápase Chicaga