Komanického káder SR "21" na Macedónsko bez zmeny

SITA|7. sep 2003 o 16:13

BRATISLAVA 7. septembra (SITA) - Na pondelkovom predpoludňajšom zraze slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov pred blížiacim sa kvalifikačným stretnutím ME 2004 proti rovesníkom z Macedónska by mal hlavný kormidelník SR "21" Mikuláš Komanický priv

ítať o 11.00 h v hoteli Wili v Púchove všetkých 18 nominovaných hráčov. "Nikto z osemnástky chlapcov mi našťastie zatiaľ nezatelefonoval, že pre prípadné zranenie či iné problémy nemôže v pondelok do Púchova pricestovať, na zraze by sme tak mali byť kompletní. Navyše slovenská i česká futbalová liga mala cez víkend pauzu, takže sa zídeme v plnom počte," povedal v nedeľu popoludní pre agentúru SITA M. Komanický. Podľa jeho slov sa po zraze vo svojom domovskom sídle v hoteli Wili jeho zverenci naobedujú, popoludní od 15.00 h absolvujú tréningovú jednotku na hlavnom púchovskom štadióne a následne bude na programe dvojhodinová regenerácia. "V utorok si zatrénujeme už predpoludním od 10.00 h, popoludní si na videu rozoberieme naše nedávne víťazné vystúpenie proti Bosne a Hercegovine v Bratislave (5:1) ako aj vzájomný duel v Skopje proti Macedónsku, v ktorom sme vyhrali 2:0. Náš súper z Balkánu si po utorkovom príchode na Slovensko zatrénuje na štadióne Matadoru v čase stredajšieho začiatku stretnutia, a to od 15.00 h," doplnil ďalšie informácie lodivod SR "21" M. Komanický.

Ako je známe, v nominácii slovenskej dvadsaťjednotky figurujú futbalisti z deviatich slovenských (okrem hráčov Corgoň ligy aj jeden druholigista - Sapara z 1. FC Košice) a dvoch českých klubov. Tradičnými legionármi sú stredopoliari Juraj Ančic (Slovan Liberec) a Róbert Jež (Viktoria Plzeň), z domácich tímov najviac hráčov - štyroch, dodala Dubnica. V porovnaní so spomínanou vydarenou generálkou s Bosnou a Hercegovinou sa v kádri objavili tri nové mená - Dubničan Peter Doležaj, Košičan Sapara a Jež z Plzne. Naopak, vypadli z neho Trnavčan Gašparík, Friga z Prešova a Cs. Horváth zo Synotu Staré Město. Zápas Slovensko "21" - Macedónsko "21" je na programe v stredu 10.9. o 15.00 h v Púchove.


Osemnásťčlenná nominácia SR "21" na kvalifikačné stretnutie ME 2004 proti rovesníkom z Macedónska (hrá sa v stredu 10. 9. 2003 o 15.00 h na štadióne v Púchove):

Brankári: Marián Poštrk (ZTS Dubnica), Ján Mucha ml. (MŠK Žilina)

Obrancovia: Peter Doležaj (ZTS Dubnica), Michal Demeter (Slovan Bratislava), Peter Hricko (Matador Púchov), Ján Ďurica (Artmedia Petržalka), Michal Pančík ml. (Dukla B. Bystrica)

Stredopoliari: Igor Držík (ZTS Dubnica), Marek Sapara (1. FC Košice), Peter Ďuriš (Spartak Trnava), Peter Vavrík (Matador Púchov), Augustín Paulík (Inter Bratislava), Juraj Ančic (Slovan Liberec/ČR), Róbert Jež (Viktoria Plzeň/ČR)

Útočníci: Peter Kiška (ZTS Dubnica), Stanislav Šesták, Branislav Obžera (obaja Slovan Bratislava), Michal Gottwald (MŠK Žilina)


Náhradníci:

Brankár: Michal Peškovič (FC Nitra)

Hráči v poli: Jozef Friga (Tatran Prešov), Vladimír Pončák (SK České Budějovice/ČR), Martin Suchý (Slovan Bratislava), Michal Gašparík (Spartak Trnava), Csaba Horváth (Synot St. Město/ČR).


Realizačný tím:

Hlavný vedúci: Karol Belaník, tréner: Mikuláš Komanický, asistent trénera: Ján Švehlík, tréner brankárov: Alexander Vencel st., technický vedúci: Jozef Kliment, lekár: MUDr. Pavel Malovič, maséri: Marián Drinka, Roman Brlej

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Komanického káder SR "21" na Macedónsko bez zmeny