Jednému bod urobil radosť, druhému sa málil

Loky si v súboji s L. Mikulášom prvú šestku ešte nepoistila.
Loky si v súboji s L. Mikulášom prvú šestku ešte nepoistila. (Autor: Erik Demek)
Sportnet|21. mar 2016 o 00:00

Deľba bodov v druholigovom dueli košickej Lokomotívy s Liptákmi mala dvojaký dopad na hlavných účinkujúcich.

Deľba bodov v druholigovom dueli košickej Lokomotívy s Liptákmi (1:1) mala dvojaký dopad na hlavných účinkujúcich – futbalistov. Kým pre Tatran spod Tatier vyčarovala úsmevy, Košičanov premohlo sklamanie.

DRUŽSTEVNÁ PRI HORNÁDE. Rovnako vyzneli i vyznania kapitánov oboch ekíp. Košičan v drese Liptovského Mikuláša Ivan Lišivka nemal problém vyznať sa ešte na trávniku, ktorý mal k ideálu ďaleko a hral dôležitú úlohu.

„Tešíme sa aj z bodu, hoci sme pomýšľali na tri. Takto ideme do každého súboja a nášmu mladému kolektívu s mladým trénerom sa v tejto sezóne darí,“ iskrila sa z očí čochvíľa tridsaťročného futbalistu spokojnosť.

„Terén bol veľmi náročný a nedovolil nám hrať viac po zemi a vysoké lopty sa poväčšine stávali korisťou domácich. Aj preto berieme zaslúžený bod. Prvý polčas aj s podporou vetra patril nám, v druhom viac dominovala Lokomotíva,“ stručne charakterizoval skončený zápas odchovanec 1. FC Košice.

Pre tipérov i fanúšikov modro-bielych mal zápas skončiť zaručenou jednotkou. Nebol na neho ako košického rodáka vyvíjaný nejaký tlak z pohľadu, že Loky si mohla naisto vybojovať prvú šestku a jeho tímu prakticky o nič nešlo?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Jednému bod urobil radosť, druhému sa málil