Jánoš a Pardavý na ceste do Banskej Bystrice

SITA|18. jún 2008 o 12:53

BANSKÁ BYSTRICA 18. júna (SITA) - Nováčik hokejovej extraligy HC'05 Banská Bystrica je na najlepšej ceste k podpisu zmluvy s dvojicou skúsených útočníkov Branislavom Jánošom a Jánom Pardavým. "Máme o ...

BANSKÁ BYSTRICA 18. júna (SITA) - Nováčik hokejovej extraligy HC'05 Banská Bystrica je na najlepšej ceste k podpisu zmluvy s dvojicou skúsených útočníkov Branislavom Jánošom a Jánom Pardavým. "Máme o služby oboch záujem a ústne sme sa už dohodli. Stať sa však môže všetko, a preto by som o tom nerád hovoril ako o hotovej veci. Ak nenastanú nejaké komplikácie, k samotnému podpisu by mohlo prísť v priebehu budúceho týždňa," prezradil pre agentúru SITA generálny manažér "baranov" Vlastimil Plavucha.

Ján Pardavý pôsobil počas sezóny 2007/08 v rodnom Trenčíne, v drese Dukly odohral 63 stretnutí s bilanciou 16 gólov a 34 asistencií a stal sa druhým najproduktívnejším hráčom tímu spod hradu Matúša Čáka. Branislav Jánoš začal ročník v Žiline, no potom jeho kroky smerovali do českých Vítkovíc. Ak by duo odchovancov Dukly s vedením HC'05 podpísalo zmluvy, k tímu by sa po individuálnej príprave pripojilo až pri vykorčuľovaní na ľad v závere júla.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov