Iuventa sa vrátila do haly aj s novou tvárou. Domáci memoriál nebude

Hádzanárky michalovskej Iuventy sa po takmer troch mesiacoch opäť mohli vrátiť do haly.
Hádzanárky michalovskej Iuventy sa po takmer troch mesiacoch opäť mohli vrátiť do haly. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|2. jún 2020 o 13:58

Začali druhý trojtýždňový blok prípravy.

Návrat Iuventy do haly: fotogaléria

2.6.2020

MICHALOVCE. Po takmer troch mesiacoch sa do haly vrátili úradujúce slovenské majsterky v hádzanej žien. Hráčky michalovskej Iuventy odštartovali v pondelok podvečer druhý blok predprípravy, ktorý bude opäť trvať tri týždne.

Po uvoľnení ďalších „koronavírusových“ opatrení konečne môžu využívať aj vnútorné priestory Chemkostav arény, čo aj okamžite využili, keď hneď prvý tréning po sedemdňovom voľne absolvovali vo svojom domovskom stánku.

Úsmevy na každom kroku

„Úvodný blok môžeme považovať za úspešný, lebo znovu sme sa za tie tri týždne niekde posunuli. Potvrdzujú to aj testy, ktoré dievčatá robili na jeho začiatku a konci. A tie dopadli veľmi dobre,“ vrátil sa k májovému obdobiu kormidelník žlto-modrých Peter Dávid.

Michalovčanky sa už nevedeli dočkať návratu na palubovku, čo sa ukázalo aj na prvom tréningu, na ktorom boli všetky vysmiate a tešili sa ako malé deti.

„Trošku som sa obával, ako ten prechod do haly dievčatá zvládnu, aby to náhodou 'neprepálili'. Predsa, netrénovali v nej poriadne dlhú dobu. Boli šťastné, že znovu mohli pracovať s loptami. Veď tie sú ich najpríťažlivejšie tréningové náradie,“ so smiechom hovoril Dávid a pridal, že jedna z jeho zverenkýň bola dokonca po takmer dvojhodinovej zaberačke nahnevaná, že už je koniec. Išlo o Vladimíru Bajčiovú...

Stále čakajú na legionárky

Počas najbližších troch týždňov nebudú dvanásťnásobné šampiónky zarezávať iba na ihrisku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Iuventa sa vrátila do haly aj s novou tvárou. Domáci memoriál nebude