III. liga: Spoznáme už postupujúceho?

(Autor: Ilustračné - Peter Podolinský)
Daniel Dedina|3. jún 2017 o 00:00

Po stredajšej predohrávke pokračuje 28. kolo ďalšími zápasmi.

KOŠICE. Po stredajšej predohrávke, v ktorej Stropkov zdolal Giraltovce 3:2, pokračuje 28. kolo najvyššej regionálnej futbalovej súťaže zostávajúcimi piatimi zápasmi. K nim sa pridá aj jeden predohrávaný duel.

Keďže pauzovať mali cez víkend Vyšné Opátske a Snina, oba tímy to využili na zmenu termínu vzájomného duelu posledného 30. kola. Ten sa uskutoční už dnes.

VRANOV n/T – V. REVIŠTIA

Hrá sa: dnes o 17.00 hod., prvý zápas 5:1

Náš pohľad: Tabuľková motivácia sa v závere sezóny zdá byť väčšia na strane domácich. Tí na tretiu priečku, ktorú aktuálne okupuje Snina, strácajú jediný bod. Posun Veľkých Revíšť do hornej polovice tabuľky sa čoraz viac dostáva do polohy matematických kalkulácií. Ak Vranov doma na jar skóroval, zakaždým vyhral. Zostane táto tradícia zachovaná?

SVIT – SABINOV

Hrá sa: zajtra o 17.00 hod., prvý zápas 3:1

Náš pohľad: Svit sa gólovo namaškrtil naposledy v Prešove, kde sa presadil až päťkrát. Sabinovčania podľa predpokladov nestačili na Trebišov a v týždni sa zosunuli na 12. miesto. K definitíve toho, aby sa hostia nemuseli pri kombinácii krkolomných scenárov obávať vypadnutia, potrebujú pod Tatrami uchmatnúť nejaký ten bod. Alebo čakať na výsledok z Pušoviec. Favoritom sú domáci.

TREBIŠOV – BARD. N. VES

Hrá sa: zajtra o 17.00 hod., prvý zápas 0:1

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»III. liga: Spoznáme už postupujúceho?