II. liga – Stopér Dukly Prikryl pred 14. kolom: Pripísať si ďalšie tri dôležité body

(Zdroj: Facebook MFK Dukla Banská Bystrica, Autor: MFK Dukla Banská Bystrica)
2. dec 2020 o 10:45

Dnes je na programe predposledné jesenné kolo.

BRATISLAVA. Fanúšikovia druholigového futbalu sa dnes môžu tešiť na zápasy predposledného jesenného kola. Duely majú výkop o 12.30 h. Futbalnet.tv naživo odvysiela stretnutie MŠK Žilina B – FC Košice.

Pozvánka na duel MŠK Žilina B – FC Košice

Po víkendovej výhre Banskobystričanov nad Šamorínom (1:0) sa vrátili hráči Dukly na prvé miesto tabuľky. Teraz ich čaká ďalší súper z južného Slovenska, keď vo Zvolene privítajú Komárno. „Po zápase v Šamoríne sme mali pár dní na to, aby sme dobre zregenerovali a pripravili sa na Komárno. Chceme potvrdiť tri body, čiže jednoznačne vyhrať. Očakávam náročný zápas, ale ideme do neho s cieľom zvíťaziť a pripísať si do tabuľky ďalšie tri dôležité body,“ povedal pre mfkdukla.sk stopér Patrik Prikryl.

Komárno po sobotnej prehre s Dubnicou ukončilo spoluprácu s trénerom Miroslavom Karhanom. „V nasledujúcich dvoch zápasoch nás povedú István Szijjártó a István Vincze, o osobe nového hlavného trénera rozhodneme neskôr,“ píše sa na stránke kfckomarno.sk

(Autor: SFZ)

Druhým tímom pred dnešnými zápasmi je Liptovský Mikuláš, ktorý hostí Púchov. „Čaká nás náročné stretnutie. Púchov naposledy prehral prekvapujúco s Popradom 0:1. Teraz o to viac sa bude snažiť získať body u nás,“vravel tréner Tatrana Štefan Zaťko. Jeho zverenci neprehrali už jedenásť ligových stretnutí. „Všetci naši súperi majú motiváciu prerušiť našu úspešnú jesennú sériu. Verím, že podáme dobrý výkon a tri body zostanú doma,“ zaprial si skúsený kouč. Zápas sa odohrá v Ružomberku. „Terén u nás je nespôsobilý, je pre nás nevýhoda, hrať v Ružomberku,“ zakončil Zaťko.

Program 14. kola

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Stopér Dukly Prikryl pred 14. kolom: Pripísať si ďalšie tri dôležité body