Hudáček: Chalani ma už privítali v klube oteckov

Slovenský brankár. Július Hudáček už trénoval ako čerstvý otecko.
Slovenský brankár. Július Hudáček už trénoval ako čerstvý otecko. (Autor: tasr)
Patrik Fotta|14. apr 2016 o 10:30

Hokejisti slovenského národného tímu si v Steel Aréne zmerajú sily s reprezentáciou Ruska.

Hokejisti slovenského národného tímu si dnes o 17. hod. v Steel Aréne zmerajú sily s reprezentáciou Ruska. Tréner Cíger určil pred zápasom brankársku jednotkou, ktorou bude košickým fanúšikom veľmi dobre známy Július Hudáček. Rodák zo Spišskej Novej Vsi sa postaví do bránky prvýkrát ako čerstvý otecko.

KOŠICE. Rusi predstavujú pre slovenský tím náročnú no zároveň veľmi dobrú previerku pred blížiacimi sa majstrovstvami sveta, ktoré sa budú konať v Petrohrade a Moskve.

Napriek tomu, že do metropoly východu nepricestovali ruskí hokejisti v najsilnejšom možnom zložení, ich káder pozostáva výlučne z hráčov nadnárodnej súťaže KHL.

„Myslím si, že to bude určite veľmi ťažký zápas, aj keď asi veľa ľudí nebude väčšinu tých hráčov poznať. Je to výber najlepších hráčov KHL a pre nás rozhodne nie sú neznámy. Môžem už teraz povedať, že tie zápasy, ktoré nás s nimi čakajú, budú vynikajúce, pretože Rusi majú vždy svoju kvalitu,“ povedal pre Korzár brankár Július Hudáček.

[content type="avizo-clanok" id="8170548" url-type="sme-article" title="Prinášame aj fotogalériu" img="https://m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/6/57/5754566/5754566.jpeg?rev=2"][/content]

Ľuďom chcú urobiť radosť

Prvý zápas v Košiciach nebude pre Slovákov z pohľadu širokého klziska veľkou výhodou, keďže Rusi sú na to zvyknutí zo svojej ligy.

V Poprade to však bude o niečom inom, hoci v oboch prípadoch budú zverenci trénera Znaroka adeptmi na víťazstvo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hudáček: Chalani ma už privítali v klube oteckov