Hráči AS Trenčín rytiermi bez meča, La Ling strieľal z dela

Nových majstrov priviezol na miesto konania osláv špeciálny autobus.
Nových majstrov priviezol na miesto konania osláv špeciálny autobus. (Autor: SITA)
SITA|31. máj 2015 o 20:34

Na Mierovom námestí v Trenčíne prebiehali v nedeľu podvečer oficiálne majstrovské oslavy futbalistov AS.

TRENČÍN. Historicky najúspešnejšia sezóna futbalu v Trenčíne, okorenená ziskom double bude ešte dlho rezonovať v meste pod hradom Matúša Čáka.

Hoci už minulý týždeň v sobotu 23. mája sa hráči a realizačný tím tešili spolu s fanúšikmi, oficiálne majstrovské oslavy sa uskutočnili v posledný májový podvečer na Mierovom námestí v Trenčíne.

Futbalistov AS priviezol autobus s otvorenou strechou, presne ten, ktorý mal na "palube" aj hokejistov Slovenska po ich úspešnom vystúpení striebre na majstrovstvách sveta v Helsinkách v roku 2012.

Na nedeľňajšej slávnosti v Trenčíne, kde prišlo pozdraviť svojich miláčikov približne 600 priaznivcov, panovala výborná atmosféra. Šampanské tieklo doslova prúdom.

O zábavu sa starali tri slovenské hudobné skupiny Polemic, Medial Banana a Captain Slice, moderátorom akcie bol Peter „Pinďo“ Lengyel.

astit_ts16410_r7949.jpg

Oslavám prialo aj počasie. Foto: SITA

Na pódiu sa "predviedli" hráči Gino van Kessel a Stanislav Lobotka, skáčuc na jednej nohe, v stredovekom súboji s dlhými palicami.

Holandský majiteľ klubu AS Trenčín Tschen La Ling a generálny manažér Róbert Rybníček strieľali z "osemranového" dela.

Vrcholom milej akcie okrem strihania brady brankára AS Igora Šemrinca bolo, keď skupina historického šermu Wagus pasovala hráčov i trénerov trenčianskeho mužstva za rytierov bez meča.

Fanúšikovia sa mohli odfotiť s oboma víťaznými trofejami za prvenstvá vo Fortuna lige i v Slovnaft Cupe, získať podpisy hráčov pri autogramiáde a sledovali aj "bubnovačku" futbalistov.

Navyše priamo na Hrade Matúša Čáka od nedeľňajšieho rána až do večera vyvesili "červeno-bielu" obrovskú vlajku s logom AS Trenčín s rozmermi 6x10 metrov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Hráči AS Trenčín rytiermi bez meča, La Ling strieľal z dela