Koronavírus v tíme HC Košice. Klubu už odložili tri zápasy v extralige

Momentka zo zápasu Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HC Košice.
Momentka zo zápasu Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HC Košice. (Autor: TASR)
TASR, SITA|22. nov 2021 o 10:30 (aktualizované 22. nov 2021 o 10:45)

Viacero hráčov malo pozitívny test na covid.

KOŠICE. Hokejisti HC Košice museli odložiť nadchádzajúce tri zápasy v Tipos extralige.

Ako informoval klub na sociálnych sieťach, dôvodom je vyšší počet hráčov A-tímu s pozitívnym testom na ochorenie COVID-19.

"Koronavírus, bohužiaľ, neobišiel ani našu kabínu a aktuálne máme v tíme viacerých pozitívne testovaných hráčov. Situáciu riešime v plnej súčinnosti s tímovým lekárom. Najbližšie tri zápasy proti Novým Zámkom, Trenčínu a Spišskej Novej Vsi musíme odložiť. Všetkým hráčom prajeme skoré uzdravenie a návrat na ľad," uviedol Miloslav Klíma, výkonný riaditeľ klubu.

Už predtým zasiahla pandémia aj tímy zo Spišskej Novej Vsi a Nitry. Nitrania už v nedeľu neodohrali zápas 18. kola Tipos extraligy proti hráčom Banskej Bystrice.

"V dôsledku veľkého počtu chorých (nielen na COVID) sme nútení tento a aj najbližšie dva zápasy s Prešovom a proti Popradu preložiť na iný termín. Zakúpené vstupenky zostávajú platné v náhradnom termíne, ktorý bude oznámený neskôr," informoval klub spod Zobora.

V Spišskej Novej Vsi si prešli nákazou koronavírusom ešte začiatkom novembra, z toho dôvodu neodohrali plánované súboje v Prešove, Poprade a doma s Nitrou.

Plný počet 18 zápasov dosiaľ odohrali len štyri mužstvá.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Koronavírus v tíme HC Košice. Klubu už odložili tri zápasy v extralige