Košice zorganizovali hromadnú skúšku, na niektorých hráčov nemajú rozpočet

Tréning HC Košice.
Tréning HC Košice. (Autor: Roman Hanc - TASR)
SITA|20. aug 2020 o 13:20

Klub si vybral desiatich hokejistov.

KOŠICE. Štvordňovú hromadnú skúšku v hokejovom extraligovom klube HC Košice úspešne absolvovalo desať uchádzačov.

Ako informuje oficiálny web klubu, ide o jedného brankára, troch obrancov a šiestich útočníkov. Medzi náhradníkmi sa ocitli ďalší šiesti adepti.

Vedenie klubu teraz čakajú rokovania s úspešnými hráčmi o zmluvách.

"Skúška nás všetkých veľmi príjemne prekvapila. Nasadenie hráčov bolo neuveriteľné, každý sa o svoju šancu pobil s hrdosťou. Vybrali sme si hráčov, ktorí nám zapadajú do už existujúcej kostry tímu.

Medzi neúspešnými kandidátmi sú aj hráči, ktorí by sa mohli presadiť v prvých dvoch útokoch. Bohužiaľ, rozpočet nám neumožní angažovať ich. Veľká škoda, že nám pandémia prekazila naše plány s "farmárskym" tímom.

Práve tam by svoje kvality mohli ukázať všetci hráči zo skúšky. Osobne si myslím, že táto skúška by sa mohla stať tradičnou predsezónnou akciou, na ktorej sa mladí hráči môžu konfrontovať so staršími.

Veľmi pekne ďakujem všetkým účastníkom za ich snahu a profesionálny prístup. Ak sa nám podarí dohodnúť s vybranými kandidátmi na podmienkach spolupráce, v najbližších dňoch budeme môcť uzavrieť káder, s ktorým nastúpime do sezóny.

S istotou vieme povedať, že to bude káder s veľkým počtom košických odchovancov,“ informoval hlavný tréner, športový riaditeľ a šéftréner mládeže v HC Košice Jan Šťastný.

Hromadná skúška HC Košice

Úspešní hráči:

Dominik Riečický, obrancovia Miroslav Novota, Matej Palfy a Matej Jacko či útočníci Samuel Nagy, Patrik Frič, Andrej Kiss, Matúš Havrila, Róbert Džugan, Martin Krasničan

Náhradníci:

Patrik Hogel, Adrián Palacko, Adam Matej, Samuel Hrabčák, Samuel Pavlík, Gabriel Vereš

Neuspeli:

Tomáš Halász, Marek Hudec, Branislav Pavúk, Ľubomír Patlevič, Adam Garaj, Adam Markuš, Igor Halás, Matúš Matis, Dominik Šimčák, Ondrej Šišolák, Matej Komlos

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Košice zorganizovali hromadnú skúšku, na niektorých hráčov nemajú rozpočet