Možno strelil gól roka. Ďakujem zaň spoluhráčom a dobrej partii, odkazuje

Ivan Mriška|8. jan 2021 o 09:29

Futbalnet predstavuje hráčov, ktorí sa uchádzajú o honor najkrajšieho gólu roka 2020.

Foto: Ivan Mriška

HORNÁ VES. Postavil si loptu na priamy kop a zakrútil ju priamo do šibenice.

Zásah Vladimíra Širáňa z TJ Inter Horná Ves kandiduje v súťaži o najkrajší gól roka 2020. O víťazovi rozhodnú fanúšikovia, ešte stále môžete hlasovať!

Nepadne to každý deň

„Takéto góly nastrieľam každý deň, preto sa z nominácie veľmi teším. Nesmiem však zabudnúť na spoluhráčov, bez ktorých by som tento úspech určite nedosiahol,“ povedal spokojne líder Interu Vladimír Širáň.

Horná Ves je po neúplnej jesennej časti v šiestej lige ObFZ Žiar nad Hronom na druhom mieste len o skóre za Hliníkom nad Hronom.

„Keď je pohoda v kabíne, všetko sa dá. Za ten gól preto ďakujem aj dobrej partii,“ dodal.

Bojuje za spoluhráčov

Vladimír Širáň sa viac ako z pekného gólu teší z priazne fanúšikov. Podľa jeho slov podporuje tím celá dedina.

„Mnohí ma potľapkali po pleci, čo ma samozrejme potešilo. Na jeseň sme však strelili viac pekných gólov. Spomeniem Adama Sekereša, ktorý zavesil z polovice ihriska vo Veľkej Lehote.

Nádherne skóroval aj novic v našom drese - Ján Beňo, takisto do šibenice. V súťaži však zrejme zohrala rolu kvalita videa. Preto chcem svojim gólom zabojovať v ankete aj za nich,“ prezradil.

Jeden z lídrov Hornej Vsi verí, že za jeho gól budú hlasovať všetci spoluhráči a rovnako fanúšikovia z okresu Žiar nad Hronom.

„Nakoľko bola tento rok výborná sezóna ovocia, ak budem v súťaži úspešný, donesiem do kabíny pár litrov jablčného muštu alebo pálenky. Veď chlapci si isto vyberú správne,“ smeje sa.

Treba dbať na zdravie

Či skončí na prvom alebo desiatom mieste, bude spokojný.

„Pre mňa je úspech už toto, veď som sa dostal medzi strelcov nádherných gólov. Keď som videl zásah Timoteja Jambora priamo rozohrávky, len ťažko mu môžem konkurovať. Uvidíme, nechám sa prekvapiť,“ povedal.

Vladimír Širáň si rovnako ako všetci futbalisti praje plnohodnotný začiatok jarnej časti súťaže. Prvoradé pre neho je však zdravie.

„Musíme dbať na bezpečnosť hráčov a ich rodín. Až potom prídu na rad naše guľášové stretnutia,“ uzavrel.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Možno strelil gól roka. Ďakujem zaň spoluhráčom a dobrej partii, odkazuje