Gajdošovú rozhorčili klebety o manželstve z rozumu

Jarmila Grothová-Gajdošová.
Jarmila Grothová-Gajdošová. (Autor: TASR/AP)
SITA|27. apr 2011 o 12:28

Z Bratislavy pochádzajúca austrálska tenisová reprezentantka Jarmila Gajdošová prvyjadrila svoje rozhorčenie nad znevažujúcimi chýrmi, ktoré sa objavili po jej nedávnej rozluke s manželom Samom Grothom.

BRATISLAVA. Z Bratislavy pochádzajúca austrálska tenisová reprezentantka Jarmila Gajdošová prostredníctvom Twitteru vyjadrila svoje rozhorčenie nad znevažujúcimi chýrmi, ktoré sa objavili v mediálnom priestore i na tzv. sociálnych sieťach po jej nedávnej rozluke s manželom Samom Grothom.

"Ľuďom, ktorí o mne tvrdia nepekné veci: Nemusela som sa vydať, aby som získala austrálske občianstvo. Preverte si fakty a zákony!!! Nepotrebovala som miesto, kam by som sa mohla uchýliť. Žila som v Sydney a mala som viac ako dosť peňazí na samostatné fungovanie! Moji rodičia neprišli na svadbu, pretože majú obavu z lietania a takú cestu by nezvládli! Ak máte niečo na jazyku, povedzte to priamo mne a nešírte veci, o ktorých nemáte tušenie. Vydala som sa, pretože som Sama milovala. Urobila som to zo srdca a nie preto, že by som bola z chudobnej krajiny a s túžbou po pase!"

Tridsiata prvá hráčka svetového rebríčka Gajdošová oslávila v utorok 24. narodeniny. Sama si dala darček v podobe víťazstva v 1. kole dvojhry aj štvorhry na antukovom turnaji v portugalskom Estorile, kde ju trénersky sprevádza Davin Gaves z istanbulskej akadémie. Ako je známe, práve v Turecku má Gajdošová európske zázemie.

"Keď nič iné, tak mi zostáva tenis. Je to taká moja oáza. V mojom živote nastala veľká zmena a nemôžem teraz dosť dobre robiť nič iné, než vybehnúť na kurt a snažiť sa zo všetkých síl," cituje Gajdošovú magazín Tennis.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Gajdošovú rozhorčili klebety o manželstve z rozumu