Futbalový galakoncert Gálla z Lokomotívy

Brali tri body. Loky nezaváhala.
Brali tri body. Loky nezaváhala. (Autor: Judita Čermáková)
Rudolf Rondzik|4. okt 2016 o 00:00

Prospela mu azda trénerská výmena?

HANISKA. Prvý polčas druholigového futbalového duelu Haniska – Lokomotíva Košice (2:3) počas prvej októbrovej nedele sa niesol v znamení Gállovho malého futbalového koncertu.

Po tom, čo najprv domáci Klimek zazvonil na žrď Lokomotívy už v 2. minúte, na podobných tympanoch zahral hosťujúci Boris Gáll hneď dvakrát v priebehu ďalších dvoch minút.

To však bola iba predohra, pretože košický záložník udrel na bicie (po Lukáčovej dorážke, ktorou sa domáci ujali vedenia v 16. min.) hneď dvakrát a dokonale otočil skóre na 1:2.

Prvý raz v 23. min. vrátil do siete Suchým vyrazenú Chmelovu strelu a v 37. min. zužitkoval perfektnú Karašovu prihrávku na pokutový bod.

Stretnutie mu vyšlo

Bol to teda zápas letnej posily z VSS?

„Môžem priznať, že mi tento súboj vyšiel. Určite ho v novom drese považujem za najlepší, ale žeby to bol môj zápas, to by som tak nehodnotil. Naopak, prišlo mi, akoby sme úvod prespali. Súper prvý pohrozil a trafil žrď a ako prvý otvoril zápasový účet. Nehrali sme podľa trénerom danej partitúry, dlhšie sme sa rozbiehali,“ nechcel brať trojbodový záber iba na svoje tričko ofenzívny záložník Lokomotívy.

Tréner ho núti hrať priamočiaro

Predsa sa však na jeho hre prejavilo určité oživenie a zrejme viac potvrdil oprávnenosť tohto letného transferu.

Prospela mu azda trénerská výmena, cíti viac podpory od nového kouča Alberta Rusnáka?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Futbalový galakoncert Gálla z Lokomotívy