Slovenský futbal má šesť majstrov. Iný hráč sa po oslavách dozvedel, že neuspel

Slovenský futbalista v drese SSC Neapol Stanislav Lobotka (vpravo) oslavuje so spoluhráčmi zisk titulu v talianskej Serie A.
Slovenský futbalista v drese SSC Neapol Stanislav Lobotka (vpravo) oslavuje so spoluhráčmi zisk titulu v talianskej Serie A. (Autor: TASR/AP)
Michal Šášky|6. jún 2023 o 07:00

TOP 5: Ktorí slovenskí futbalisti mali úspešnú sezónu v zahraničí?

BRATISLAVA. Letná prestávka sa rozšírila do ďalších kútov futbalového sveta. Počas víkendu napísali bodku za dlhou sezónou aj v talianskej Serie A a španielskej La Lige.

Súťažný ročník 2022/2023 definitívne uzavrú finálové duely pohárových súťaží. Slovenské zastúpenie bude mať aj súboj o titul Ligy majstrov.

Väčšina slovenských reprezentantov má už klubovú sezónu definitívne za sebou. Niektorí dovolenkujú, iní zaberajú na kempe s trénerom Francescom Calzonom.

A ďalší ešte čakajú, či sa neobjavia v piatkovej záverečnej nominácii na kvalifikačný dvojzápas EURO 2024 na Islande (17.6.) a v Lichtenštajnsku (20.6.).

Ktorí slovenskí futbalisti v zahraničí majú za sebou úspešné sezóny? Kto žal úspechy, kto mal najlepšie čísla a hodnotenia? A čo ich čaká?

Ktorí šiesti hráči získali majstrovský titul a ktorá pätica ho oslavovala?

Slovák žije sen legendy

Klubu venoval dvanásť rokov kariéry. Odohral zaň 408 zápasov, najviac zo všetkých hráčov v histórii, strelil 121 gólov a rovnú stovku v lige.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovenský futbal má šesť majstrov. Iný hráč sa po oslavách dozvedel, že neuspel