Frolík si zvyká na Hossu s Kopeckým: Sú to výborní hokejisti

Michael Frolík odohral za Chicago po príchode z Floridy dva zápasy, v ktorých si zatiaľ na svoje konto pripísal sedem striel.
Michael Frolík odohral za Chicago po príchode z Floridy dva zápasy, v ktorých si zatiaľ na svoje konto pripísal sedem striel. (Autor: TASR)
SITA|14. feb 2011 o 11:13

Chicago Blackhawks má v súčasnosti slovensko-český útok, Michael Frolík hrá vo formácii s Mariánom Hossom a Tomášom Kopeckým.

CHICAGO. Tréner Joel Quenneville zaradil novú tvár v kádri Blackhawks Michaela Frolíka, ktorého získal z Floridy, v sobotňajšom zápase vo Phoenixe do formácie k Mariánovi Hossovi a Tomášovi Kopeckému.

Český útočník sa s novými spoluhráčmi zatiaľ iba spoznáva, tréner Quenneville verí, že bude mať k dispozícii ďalší produktívny útok. Mužstvo momentálne najvýraznejšie ťahá prvá formácia Patrick Sharp, Jonathan Toews a Patrick Kane.

Frolík v prvých dvoch zápasoch v novom drese po výmene ohrozil brankárov Dallasu a Phoenixu siedmimi strelami.

"V porovnaní s Floridou sa v Chicagu snažíme dostať puk častejšie pred bránku, viac hráme na puku a iba za ním po nahodení nekorčuľujeme. Herný systém je iný. S pribúdajúcimi zápasmi sa cítim lepšie a lepšie. Hossa je veľmi kvalitný hráč, má skvelú techniku. Kopecký je tiež kvalitným hokejistom. Mali sme v poslednom zápase pár dobrých striedaní. Sú to výborní hokejisti a teším sa, že s nimi môžem hrať," povedal pre Chicago Sun-Times Frolík, ktorý si možno vymení svoju pozíciu vo formácii s Tomášom Kopeckým. Čech vo Phoenixe nastupoval na krídle, Slovák v strede útoku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Frolík si zvyká na Hossu s Kopeckým: Sú to výborní hokejisti