Dvadsaťjednotka v Portugalsku opäť remizovala

(Autor: Ilustračné - SITA/AP)
TASR|17. jan 2013 o 17:59

Zverenci tréner Ivana Galáda v utorok s rovnakým súperom remizovali 1:1.

SANTAREM. Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov remizovala aj v druhom z dvojice zápasov s o rok mladším výberom Portugalska. V meste Santarém sa duel skončil 0:0.

Slovenskú dvadsaťjednotku čakajú v príprave na nový kvalifikačný cyklus o postup na ME 2015 ešte štyri prípravné zápasy. Najbližšie nastúpia 6. februára proti Švajčiarsku na španielskej pôde.

Portugalsko "20" - Slovensko "21" 0:0

Rozhodovali: Mendes - Silveira, Raposo (všetci Port.)

Portugalsko 20: Sá - Almeida (75. Tó-Zé), Rodrigues (75. Edgar Ié), Venancio (82. Ferreira), D. Martins - Babo (46. Cá), Cafú, Jota - F. Martins (46. Kiko), Piquetti (63. Dabo), Paciencia (63. Aledje)

SR 21: Le Giang - Pauschek (46. Koštrna, 75. Lobotka), Gyömbér, Hudák (46. Ambra), Mazáň - Škriniar (61. Kochan), Paur - Mészároš (71. Mihálik), Hrošovský, Vojtuš - Schranz

Vo vyrovnanom prvom polčase sa hralo dlho opatrne, výraznejšiu príležitosť mal až v 23. minúte domáci Daniel Martins z priameho kopu. O päť minút neskôr pohrozil na druhej strane Paur, rovnako bez presného zakončenia.

Horúco bolo v 30. minúte pri bránke hostí po rohovom kope a slovenský gólman Le Giang dobre zasiahol pri pokuse Jotu. V 36. minúte mohol otvoriť skóre Škriniar, no v dobrej šanci zaváhal.

Ani po zmene strán sa strelci nevyznamenali, Portugalci však výrazne pritvrdili hru a Koštrnu museli po jednom zo zákrokov odniesť na nosidlách. Úder do hlavy inkasoval aj Ambra, ktorý sa však na ihrisko vrátil a problémy mal aj Paur po nešetrnom faule zo strany Cá.

Diváci sa gólu napokon nedočkali a tak sa j v druhom vzájomnom dueli zrodila remíza.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Dvadsaťjednotka v Portugalsku opäť remizovala