Dres Lokomotívy si navlečie aj Karaš

Rozhodol sa zmeniť pôsobisko. K. Karaš (vpravo) prestupuje z VSS do Lokomotívy Košice.
Rozhodol sa zmeniť pôsobisko. K. Karaš (vpravo) prestupuje z VSS do Lokomotívy Košice. (Autor: Erik Demek)
Rudolf Rondzik|2. sep 2016 o 00:00

Ešte donedávna bola pre Kamila Karaša horúca stopa do Poľska.

KOŠICE.  Šuškalo sa aj o záujme Bardejova, no nakoniec sa odchovanec staroľubovnianskeho futbalu rozhodol pre účinkovanie v Lokomotíve Košice.

Už po piatkovom košickom derby sa na nádvorí tribúny v Čermeli javila táto alternatíva ako priechodná a stačilo zopár dní a všetko je jasné.

„Oslovili ma funkcionári Lokomotívy a po určitých konzultáciách i čase na rozmyslenie som sa rozhodol pomôcť sebe i klubu. Poznám tam niekoľko hráčov, s ktorými som vo VSS hrával, angažovali tam aj kondičného špecialistu Rasťa Švického, ktorý mi túto cestu tiež posvätil, takže si myslím, že som sa rozhodol dobre. Mám určitý tréningový výpadok spôsobený práve mojim putovaním, takže určite rátam, že nebudem okamžite lídrom. Avšak verím, že to, čo môžem ponúknuť zo svojich schopností, padne na úžitok mužstvu a posunie aj mňa. Dohodli sme sa na spolupráci do konca jesennej časti a potom celú záležitosť znovu prehodnotíme a uvidíme, čo sa z toho vykľuje,“ prezradil nám 25 ročný ofenzívne ladený stredopoliar s prvoligovými skúsenosťami a gólovými zápismi.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Dres Lokomotívy si navlečie aj Karaš