Diváci v Nashville si zadarmo pochutnali na mexickej špecialite tacos

TASR|18. feb 2003 o 17:49

Nashville 18. februára (TASR) - Skóre stretnutia severoamerickej NHL medzi domácimi predátormi z Nashvillu a hosťujúcimi Boston Bruins sa síce vyvíjalo ...

Nashville 18. februára (TASR) - Skóre stretnutia severoamerickej NHL medzi domácimi predátormi z Nashvillu a hosťujúcimi Boston Bruins sa síce vyvíjalo veľmi priaznivo pre domácich, ale diváci boli v napätí až do 54. minúty.

Až necelých sedem minút pred koncom totiž Rem Murray stanovil konečný výsledok na 5:1, čo pre 11.207 prítomných divákov znamenalo gurmánsku špecialitu grátis. Istý miestny sponzor totiž pred stretnutím prisľúbil, že ak domáci strelia minimálne päť gólov, dostane každý z divákov zadarmo mexickú špecialitu tacos, čo sa aj stalo. O tom, či si na produkte pochutili aj hráči, informácia z Nashvillu nehovorí.

Mimochodom, oporou domácich, ktorí vyhrali na domácom ľade štvrté stretnutie v sérii, bol opäť český gólman Tomáš Vokoun. Útočník predátorov Vladimír Országh potvrdil momentálnu formu, keď asistoval pri góle obranca Andyho Delmora a získal tak šiesty bod do kanadského bodovania v posledných šiestich stretnutiach.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Diváci v Nashville si zadarmo pochutnali na mexickej špecialite tacos