Deviate kolo III. ligy hodnotí Pavol Diňa: Nebola to divočina

Pavol Diňa. Po novom asistent.
Pavol Diňa. Po novom asistent. (Autor: peso)
Daniel Dedina|20. sep 2016 o 00:00

Pohľad na zápasy 9. kola III. ligy Východ sme začali práve zápasom jeho celku.

KOŠICE. Snina mala na dosah prvé víťazstvo v aktuálnom ročníku najvyššej regionálnej súťaže. V hodine dvanástej oň napokon prišla a jej čakanie na premiérový plný zásah pokračuje i naďalej.

Tímu spod Vihorlatu osožila rošáda na trénerskom poste, keď Pavla Diňu na tomto poste vystriedal Jozef Štafura.

Vo Svidníku sa futbalisti Sniny dvakrát presadili strelecky a domov si odviezli aspoň bod. Ani ten nie je v ich súčasnej pozícii na zahodenie.

„Je to stopercentne dobrý krok. Mužstvo potrebovalo nejakú zmenu, impulz ktorý by ho mohol naštartovať. Už úvodné tri tréningy pod vedením nového trénera a taktiež zápas vo Svidníku ukázal, že by to mohlo fungovať. Akurát škoda, že sme dobrý výkon nekorunovali víťazstvom. Snáď v ďalšom kole,“ nebral svoje ´degradovanie´ v zlom Pavol Diňa, ktorý pri mužstve zostáva v pozícii asistenta.

Pohľad na zápasy 9. kola III. ligy Východ sme začali práve zápasom jeho celku, ktorého záver sa zmenil na kartový mariáš a do kabín predčasne putovali po červených kartách až traja hráči Sniny!

SVIDNÍK – SNINA (2:2)

P. Diňa: „Nebol to divoký zápas, práve naopak, oba tímy hrali slušne. Ujali sme sa vedenia, domáci vyrovnali z pokutového kopu. V druhom polčase sme opäť šli do vedenia a mali sme šancu, po ktorej sme mohli zvýšiť na 3:1. Potom už prišli chvíle hlavného rozhodcu. Z avizovaných troch nadstavených minút bolo nakoniec osem. Vylúčil nám troch hráčov a 98. min sme dostali gól na 2:2.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Deviate kolo III. ligy hodnotí Pavol Diňa: Nebola to divočina