Derby nenadchlo, priznali to aj tréneri

V Prešove sa rozišli po zmierlivej remíze. Zľava Juraj Timko z Prešova B a Patrik Kolpák zo Sabinova.
V Prešove sa rozišli po zmierlivej remíze. Zľava Juraj Timko z Prešova B a Patrik Kolpák zo Sabinova. (Autor: Viktor Zamborský)
Ján Jacoš|10. apr 2017 o 00:00

V zápase tretej futbalovej ligy remizovali juniori Prešova so Slovanom Sabinov.

PREŠOV. V zápase 20. kola tretej futbalovej ligy remizovali juniori 1. FC Tatran Prešov so Slovanom Sabinov 1:1.

Derby nenadchlo, od hráčov sa čakalo viac nasadenia i hernej kvality, s ich výkonmi vyjadrili nespokojnosť aj obaja tréneri – Radoslav Kubánka a Jaroslav Galko.

V prvom polčase bolo málo vzruchu, hráči sa nedokázali presadiť vo finálnej fáze, streleckým pokusom chýbali presnosť i razancia.

V 28. min. opečiatkoval ľavú žrď prešovskej bránky Vranko, v závere prvej časti nezužitkovali dobré príležitosti na skórovanie M. Lukáč a Pavlyč.

V 50. min. otvoril gólový účet zápasu po rýchlej akcii Haladej, v 70. min. fauloval prešovský obranca Štefančík v šestnástke Vranku a kapitán Sabinova Patrik Kolpák z pokutového kopu vyrovnal stav súboja.

V závere zápasu dobre zasiahol brankár Sabinova Lukáš Juraško.

„Prvú polhodinu sme vôbec nehrali dobre,“ hodnotil tréner juniorov 1. FC Tatran Prešov Radoslav Kubánka.

„Po prestriedaní to bolo z našej strany v druhom polčase lepšie, kvalita však chýbala na každom poste. Remíza je spravodlivá, od hráčov čakám, že za farby klubu budú viac bojovať, dajú do hry viac srdca.“

Galko: Zaslúžená remíza

„Viac sme sa mali venovať defenzívnej činnosti,“ poznamenal tréner Sabinova Jaroslav Galko.

„Potešilo ma, že chlapci sa po inkasovanom góle nevzdali, hrali aktívne dopredu, hlavne Milan Vranko po dobrých prihrávkach od Bašistu mal dobré príležitosti. Dali sme gól a dosiahli sme zaslúženú remízu.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Derby nenadchlo, priznali to aj tréneri