Ďalšia náročná výzva v ACA. Deák oznámil meno najbližšieho súpera

(Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|29. dec 2021 o 17:20 (aktualizované 29. dec 2021 o 17:20)

V Čečensku ho nečaká nič jednoduché.

BRATISLAVA. Ďalšia náročná výzva. Zhruba takto by sa dal opísať ďalší zápas Tomáša Deáka v prestížnej čečenskej organizácii zmiešaných bojových umení Absolute Championship Akhmat.

Slovenský bojovník dnes na sociálnej sieti oznámil dátum najbližšieho súboja a meno súpera.

Už o mesiac

Bývalý dvojnásobný šampión organizácie Fight Nights Global sa má predstaviť v zápase už o mesiac.

28. januára budúceho roku ho v Čečensku preverí domáci bojovník Murad Kalamov. Zástupcu bratislavského tímu OFA čaká náročný duel, keďže jeho súpera má v MMA vysoko pozitívnu bilanciu trinástich výhier a len troch prehier.

Štylisticky ide o výborného bojovníka na zemi, čo potvrdil aj vo svojom poslednom vystúpení pod farbami ACA, kde Sanzhara Azhibaeva zdolal raritnou submisiu s názvom Twister.

Kvalít Kalamova si je však Deák vedomý a rád by divákom ukázal, ako v poslednej dobe pracoval na tréningu práve po tejto stránke.

Súper je dobrý zápasník, má výbornú zem. Konečne si môžem vyskúšať v zápase to, na čom tak tvrdo makám a verím, že sa progres ukáže,“ uviedol na Instagrame Deák.

31-ročný Slovák sa naposledy predstavil fanúšikom v septembri tohto roka. Na turnaji ACA 128 si vtedy Deák pripísal víťazstvo v treťom kole nad Emranom Israfilovom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ďalšia náročná výzva v ACA. Deák oznámil meno najbližšieho súpera