Rýpe do hviezdy UFC. Urážky na rodinu? McGregor zareagoval: Si totálny lúzer

Conor McGregor.
Conor McGregor. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|29. jún 2022 o 19:24

McGregor sa odmieta nechať zatiahnuť do trashtalku.

LAS VEGAS. S tým, ako sa blíži návrat najväčšej hviezdy UFC Conora McGregora, v médiách sa pomaly začína rozoberať, kto by ho mohol najbližšie privítať v oktagone.

V nedávnej dobe bol jeden zápasník, ktorý zo všetkých možností vyčnieval najviac.

Američan Jorge Masvidal nenechal nič na náhodu, keď sociálnu sieť Twitter pravidelne zaplavoval výzvami na spoločný duel s rodákom z Dublinu.

Nedá si pokoj, McGregor reaguje

A aj keď zatiaľ jeho snahy veľa úspechu nepriniesli, Masvidal to očividne nevzdáva.

Bývalý viacnásobný titulový vyzývateľ najnovšie pre portál MMAFighting svoje ambície zopakoval a priniesol aj vlastnú verziu o tom, prečo na jeho výzvu doposiaľ McGregor neodpovedal.

„Conor nechce zápasiť. Ak by mal naozaj záujem, niečo by povedal. Najskôr by asi urazil moju mamu alebo niekoho z mojej rodiny. Je to pre neho typické, on ten zápas ale nechce. Asi dúfa, že keď bude ticho, tak sa tomu vyhne,“ uviedol v rozhovore s novinárom Damonom Martinom 37-ročný bojovník.

Masvidalovi sa nepáči, ako sa v minulosti k jeho problémom so zákonom McGregor vyjadroval.

„Jediná vec, o ktorú má (Conor) teraz záujem, je kokaín. Je to však v poriadku, nech robí, ako uzná za vhodné. Má slobodnú vôľu. Nech ale potom nerozpráva, že je bojovník a hlavne, nech sa už viac nestará do mojich vecí.

Kiežby sme sa stretli v klietke, kde by som mu všetko mohol poriadne vysvetliť. On však dobre vie, že by to pre neho neskončilo dobre.

Pohotová odpoveď historicky najlepšie plateného bojovníka MMA na seba dlho čakať nenechala.

Conor McGregor sa v reakcii na Masvidala vysmial z jeho snahy zatiahnuť do toho jeho matku, s ktorou ako sám napísal, nemá žiaden problém.

„Mal by som urážať tvoju matku? Čo si to ty za totálneho lúzra, kamarát. Ja s tvojou mamou vychádzam veľmi dobre,“ napísal známy zápasník.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Rýpe do hviezdy UFC. Urážky na rodinu? McGregor zareagoval: Si totálny lúzer