Čada verí, že rozhodcovia budú objektívni a neoblomní

Budú sa košickí hokejisti radovať z postupu do finále? V ceste im bude stáť skúsené mužstvo Banskej Bystrice.
Budú sa košickí hokejisti radovať z postupu do finále? V ceste im bude stáť skúsené mužstvo Banskej Bystrice. (Autor: Judita Čermáková)
Patrik Fotta|23. mar 2016 o 00:00

Semifinálová séria play-off Tipsport ligy medzi HC Košice a Banskou Bystricou prinesie súboj úradujúceho majstra s vicemajstrom.

Vlaňajšie finále medzi týmito dvoma súpermi sa skončilo triumfom oceliarov 4:2 na zápasy. Prvý semifinálový duel je na programe v nedeľu o 17. hod. v Steel Aréne.

KOŠICE. Banská Bystrica vyradila na ceste medzi najlepšie štyri celky Trenčín 4:1 a Košičania si poradili s hokejistami Martina ešte jednoznačnejšie 4:0 na zápasy.

„Celá štvrťfinálová séria bola vyrovnaná a mužstvo Martina bolo dobre pripravené, no na druhej strane my sme si plne uvedomovali dôležitosť všetkých zápasov a hráči k tomu pristúpili veľmi zodpovedne. Aj vďaka tomu sme vyhrali v najkratšom možnom čase, no v žiadnom prípade to nebolo také hladké a ľahké ako sa na prvý pohľad môže z výsledku zdať,“ povedal pre Korzár tréner Košíc Rostislav Čada.

Veľkú rolu bude hrať domáce prostredie

Český kouč si potrpí na skalopevnú defenzívu a tak ho len šesť inkasovaných gólov v štvrťfinálovej sérii s Martinom potešilo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Čada verí, že rozhodcovia budú objektívni a neoblomní