Bukata si po podpise kontraktu prehodil čísla na chrbte

Martin Bukata. S dresom lídra Ekstraklasy.
Martin Bukata. S dresom lídra Ekstraklasy. (Autor: www.piast-gliwice.eu)
Bohuslav Matia|7. jan 2016 o 00:00

S vedením FC VSS Košice sa Martin Bukata pred odchodom do Poľska nelúčil.

Na oficiálnej klubovej stránke poľského tímu Piast Gliwice pózuje 22-ročný slovenský stredopoliar Martin Bukata s červeno-modrým dresom aktuálneho lídra Ekstraklasy, krátko po podpise dvaapolročného kontraktu.

KOŠICE. Bol to preňho ten najkrajší, aj keď trošku oneskorený, vianočný darček.

„Určite to beriem aj ako vianočný darček, a môžem povedať, že ten dres sa mi veľmi páči. Meno som na ňom zatiaľ ešte nemal, akurát číslo. No nie je to 28-ka, čo som nosil v Košiciach, lebo tá je obsadená, tak som si to prehodil naopak, na 82. Bude to moje nové číslo do budúcnosti,“ zastihli sme Martina Bukatu ešte na Slovensku, pár hodín pred návratom na svoje nové pôsobisko.

„Onedlho odchádzam do Poľska, lebo vo štvrtok (dnes - pozn. red.) sa už začína zimná príprava a máme prvý tréning. Doma odohráme dva prípravné zápasy a 22. januára odchádzame na sústredenie do Alicante v Španielsku, kde sú v pláne tiež dva zápasy. Potom máme ešte jeden prípravný duel doma, a začne sa liga...“

Nič mu už nehrozí

S vedením FC VSS Košice sa Martin Bukata nelúčil, ale bol si istý, že podpisom zmluvy s Piastom Gliwice už nič neriskuje, aj keď mu v Košiciach stále ešte beží výpovedná lehota.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bukata si po podpise kontraktu prehodil čísla na chrbte