Britská tenistka cestovala 36 hodín a zápas zmeškala o dve minúty

Emily Webleyová-Smithová.
Emily Webleyová-Smithová. (Autor: Twitter Emily Webleyovej-Smithovej)
Sportnet|28. mar 2016 o 14:10

Webleyová-Smithová si na turnaji v Japonsku zahrá aspoň v debli. Po boku domácej Hiroko Kuwatovej začnú v utorok.

BRATISLAVA. Britská tenistka Emily Webleyová-Smithová cestovala z turnaja v Číne 36 hodín a 17 minút na kvalifikáciu podujatia ITF v Japonsku s dotáciou 25 000 dolárov.

Zápas napokon nestihla, zmeškala ho o dve minúty.

Svoju púť opísala podrobne v dvadsiatich bodoch prostredníctvom svojho instagramového konta.

Najskôr nevedeli na letisku nájsť jej rezerváciu, potom let meškal hodinu a pol a následne zmeškala prípoj v Šanghaji. Potom strávila tri hodiny dohadovaním si nového spojenia.

"Bol to najnekompetentnejší letiskový personál na tejto planéte. Skúšate anglický rozum, slovinskú tvrdosť, japonskú slušnosť, veľké modré oči, krik, nadávky, zdravý rozum," opisovala Webleyová-Smithová.

"Na parkovisku som sa objavila o 18.15, šprintovala som na kurt, vynorila som sa na ňom o 18.17 - ale príliš neskoro," znela predposledná kapitola opisu. Posledná obsahovala aj vetu: "Prepukla som do náreku."

Tridsaťjedenročná Webleyová-Smithová figuruje na 440. priečke v renkingu WTA vo dvojhre, najvyššie bola na 240. mieste (vo štvorhre na 113. pozícii). Na turnaji v Kofu si tento týždeň zahrá aspoň v debli po boku domácej Hiroko Kuwatovej. Začnú v utorok.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Britská tenistka cestovala 36 hodín a zápas zmeškala o dve minúty