Po zápase vyzval Siváka, ten mu hrubo vynadal. Som real, on blafuje ľudí, tvrdí

Vilém Cao a Václav Sivák.
Vilém Cao a Václav Sivák. (Zdroj: Youtube.com/WillyCao)
SvetMMA|21. nov 2022 o 21:19

Na turnaji Heroes Gate 26 bolo horúco.

PRAHA. V nedeľu 20. novembra sa v pražskej aréne Unyp uskutočnil turnaj známej českej organizácie bojových športov Heroes Gate.

V podarí už dvadsiate šieste podujatie bolo dejiskom skvelých postojárskych zápasov. Fanúšikovia videli dlho očakávaný zápas medzi Petrom Vondráčkom a Petrom Karešom alebo duely Michaela Krčmářa, Václava "Badboy" Siváka a Melvina Maného.

Bol to zápas Siváka, ktorý nakoniec vzbudil poriadnu vlnu emócií.

Potom ako mladý český zápasník porazil krajana Vladimíra Lengála na body, do ringu prišiel nečakaný vyzývateľ.

Výzva a následná tvrdá odozva

Kelvin Soquessa neváhal a v okamihu vyzval Siváka na duel v boxe.

Český amatérsky šampión v boxe povedal, že by bol rád, ak by sa v jeho debute medzi profesionálmi mohol pomerať so Sivákom.

Svoju výzvu argumentoval tým, že Badboy sa už v minulosti boxu venoval.

Dvadsaťtriročný bojovník však výzvu Soquessu na duel pozitívne nevnímal a potenciálnemu protivníkovi venoval spŕšku hrubých vulgarizmov.

„Mám sa k tomu vyjadriť normálne alebo ako? Čo odomňa chceš ty d*bil? Veď trénuješ tri alebo štyri roky a ja ani nie som boxer, ty d*bil. Ja chodím do sveta zápasiť za milióny, ty k*k*t. Rozumieš?

Za pol milióna. Ja som si to vydrel, priateľu, tiež som chcel bojovať iba s najlepšími. Ukľudni sa a choď do p*či, ty zm*d, inak ťa kopnem pred všetkými do hlavy. Je mi to naozaj jedno,“ povedal v ringu Sivák.

Tvrdú reakciu na Solquessu sa amatérsky aj profesionálneho kráľ WAKO PRO rozhodol neskôr objasniť v rozhovore na Youtubeovom kanáli zápasníka Viléma Caa.

Sivák hovorí, že bol najviac prekvapený z toho, že ho nikto na príchod a výzvu Solquessu v ringu nepripravil.

„Nasralo ma to. Nechápem (to). Keby ma na to aspoň pripravili, keby mi to niekto povie, pretože sa s tým chlapcom normálne bavím. On ale príde do ringu a pozerá mi do očí, akože s nadhľadom. To neznášam, ja som real.

Nechcem blafovať ľudí, ja sa na nič nehrajem. Som a budem real. Dúfam, že sa mu preplo v hlave a už sa nebude hrať na to, že je pokorný, pretože toto ja neznášam. Ak by taký bol, tak by tam nezliezol. Akože prečo blafuješ ľudí? Blafoval ľudí, to neznášam.

On vie, že so mnou nemôže zápasiť. Vďaka tomu, že je z Kutil gymu, čo je organizátor celej akcie, mu bolo povedané, aby tam išiel za najväčšou hviezdou. To čo je? Mali ma na to aspoň upozorniť a ešte mi aj zaplatiť. Ja som si všetko vydrel. On si myslí, že príde a bude niečo hovoriť,“ vyjadril sa talentovaný bojovník.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po zápase vyzval Siváka, ten mu hrubo vynadal. Som real, on blafuje ľudí, tvrdí