Sobota, 23. január, 2021Meniny má Miloš

Bergougnoux videl žltú kartu neoprávnene

Sportnet|Publikované 9. dec 2004 o 23:00

Stredopoliar futbalového klubu Olympique Lyon Bryan Bergougnoux po dosiahnutí gólu v poslednom vystúpení francúzskeho šampióna v skupinovej fáze

Ligy majstrov proti Sparte Praha (5:0) prejavil svoju radosť vyzlečením dresu, pod ktorým mal jeho repliku. Hlavný rozhodca stretnutia Rakúšan Konrad Plautz bez váhania

siahol po žltej karte, no podľa pravidiel Európskej futbalovej únie (UEFA) a Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) môže arbiter strelca gólu napomínať iba v prípade, že po vyzlečení dresu propaguje istú firemnú spoločnosť, alebo sú na jeho tričku pod dresom rôzne nápisy. "Vedel som, že moja chvíľa príde a napokon som sa gólu dočkal. A po jeho dosiahnutí som si povedal, že by som potešil divákov, keď im hodím svoj dres," povedal šťastný strelec, ktorý uzavrel skóre stretnutia v súboji s českým zástupcom.

Autor: Sportnet

Súvisiace články

© Copyright 2021 | Športnet, s.r.o.