Získali sme partnerov pre žiacke ligy

16. nov 2020 o 20:20

Firma Sportika zastreší šesť súťaží

(Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)

Západoslovenský futbalový zväz má za sebou ďalší významný míľnik. Po tom, čo sa podarilo Asociácii rozhodcov prilákať sponzorov pre arbitrov, aby nemuseli platiť plnú sumu za výstroj, sa vyznamenala i Marketingová komisia. Tá sa v úzkej spolupráci s vedúcim sekretárom ZsFZ Ľubomírom Zábojníkom zaslúžila o to, že šesť mládežníckych súťaží bude mať od ročníka 2021/2022 svojho partnera. „Dohodli sme sa s firmou Sportika, ktorá podporí súťaže II. a III. ligy starších a mladších žiakov. Model podpory bude vyzerať nasledovne: každý víťaz svojej ligy dostane poukážku od firmy Sportika na nákup športového oblečenia v určitej hodnote,“ vysvetlil na úvod Ľubomír Zábojník. Podľa nového sponzora budú pomenované vybrané súťaže a partnerské logá budú vyobrazené na webovej stránke. „Celé to vzniklo úplne jednoducho. Prostredníctvom kontaktu na stránke ZsFZ som oslovil pána Zábojníka. Nezáväzne sme prebrali zopár vecí, následne som sa po diskusii s pánom Markechom obrátil na zväz prostredníctvom marketingovej sekcie a vznikla korektná dohoda. Už o pár chvíľ naberie aj na oficialite po slávnostnom podpise,“ zaspomínal si tesne pred podpisom obchodný zástupca Sportiky Pavel Kotleba.

Na fotografii zľava Pavel Kotleba, Ladislav Gádoši, Roman Markech, Ľubomír Zábojník
Na fotografii zľava Pavel Kotleba, Ladislav Gádoši, Roman Markech, Ľubomír Zábojník (Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)

Čerstvý prírastok do futbalovej rodiny na západe neskrýval po podpise zmluvy radosť. „Veľmi sa tešíme na túto spoluprácu obzvlášť preto, že sme podporili mládež, od ktorej závisí celkový rozvoj futbalu na Slovensku. Priznám sa, že sme už dlhšie rozmýšľali nad kooperáciou s najsilnejším regionálnym zväzom a dnes sa to i stáva skutočnosťou,“ uviedol riaditeľ Sportiky Roman Markech a dodal: „Je to pilotný projekt a v budúcnosti sa nebránime prípadne rozšíriť našu spoluprácu či už o viac súťaží, alebo materiálu.“ Stretnutie uzavrel predseda ZsFZ Ladislav Gádoši: „Veľké poďakovanie patrí všetkým zainteresovaným od firmy Sportika až po Marketingovú komisiu, pretože odviedli kus dobrej práce, vďaka čomu môžeme pomôcť mládežníkom a to je podstatné. Hoci sme na začiatku spolupráce, už teraz sa neviem dočkať jeho pokračovania.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: