Mladé talenty 2020

Michaela Majerová|7. feb 2020 o 00:00

SsFZ Banská Bystrica bol organizátorom Medzinárodného futbalového turnaja štyroch regionálnych futbalových zväzov. V piatok a v sobotu 31.1.- 01.02.2020 vo Futbal aréne v Korni sa uskutočnil už tretí ročník a to pre mladších žiakov narodených v roku 2008 pod názvom projektu „Mladé talenty“.

 

Účastníci tejto spolupráce sú dva poľské regionálne zväzy Slaski  ZPN Katowice a Malopolski ZPN Krakow, jeden z Českej republiky Moravskosliezský krajský FS Ostrava a samozrejme Stredoslovenský futbalový zväz. 

Turnaja sa zúčastnili výbery týchto regionálnych zväzov v systéme každý s každým. Pod vedením trénerov Daniela Mrázika a Mariána Strelca naši chlapci           obsadili 2. miesto, keď nad ich sily bol len výber SLZPN Katowice.

Turnaj bol bohatý na góly čoho výsledkom           bolo, že sme mali až troch hráčov medzi najlepšími strelcami. Chlapci zhodne dosiahli po 4 góly. Nás teší, že medzi najlepšími bol aj Branislav Žilinský. Všetkým chlapcom samozrejme gratulujeme a tešíme sa na ďalšie pokračovanie tohto projektu. 

Najbližším organizátorom je MS KFS Ostrava a 29.05. – 30.05.2020 sa stretneme opäť v Třinci.

KORŇA_2020_výsledky.pdf

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: