NIKÉ FUTSAL EXTRALIGA

Tretie miesto získali CopyLeaders Prievidza po druhopolčasovom obrate proti Podpor Pohyb Košice

20. máj 2022 o 11:06

Vo štvrtok večer sme spoznali bronzový tím pre extraligovú futsalovú sezónu 2021/2022. Po obrate v druhom polčase sa ním stali futsalisti CopyLeaders Prievidza.

Po dohode klubov a z jednohlasného rozhodnutia VV SF sa duel o bronz uskutočnil iba na jeden zápas, dejiskom bola CITY aréna v Prievidzi. Do zápasu lepšie vstúpili hostia, keď po tečovanej strele Bačo otvoril skóre. Domácim sa nedarilo v ofenzíve, aj napriek tomu ale nechytateľne pod brvno vyrovnal v ôsmej minúte Petrušić. Záver prvého dejstva ale patril opäť Košičanom, ktorí gólmi Terpaja a Trojana poslali svoj tím do dvojgólového vedenia.

Po obrátke naskočil do zápasu zranený Bundavica a domáci postupne ovládli dianie na ihrisku. K obratu zavelil už v 22.minúte Delunas, rovnaký hráč strelil aj tretí vyrovnávajúci gól. Po priamom kope a umnom rozohratí poslal prvýkrát v zápase CopyLeaders do vedenia Bundavica. V rovnakej minúte potrestal šiesty faul Košičanov premeneným desaťmetrovým kopom Horvat. Definitívne rozhodnutie gólom do prázdnej bránky pridal Petrušić.

Zápas o 3.miesto:

CopyLeaders Prievidza - Podpor Pohyb Košice 6:3 (1:3)
⚽️ 8., 33. Petrušić, 22., 28. Delunas, 29. Bundavica, 29. Horvat - 3. Bačo, 15. Terpaj, 20. Trojan



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: