Futsalslovakia

Rozhodcovia Matula a Budáč budú rozhodovať Preliminary Round Ligy majstrov v Chorvátsku

26. nov 2020 o 10:05

Slovenskí rozhodcovia Martin Matula a Peter Budáč povedú v sobotu (28.11.) stretnutie Preliminary Round Ligy majstrov medzi chorvátskym MNK Olmissum a estónskym tímom FC SMS Viimsi.


Výkop stretnutia bude o 20:00, hrá sa v hale Sportska dvorana Ribnjak v Omiši. Tretím rozhodcom je Chorvát Vedran Babić. 

"Som veľmi rád, že sa UEFA v tejto ťažšej pandemickej dobe rozhodla pokračovať vo svojich zápasoch. Čaká nás zaujímavý zápas chorvátskeho a estónskeho majstra. Teší ma, že sme s kolegom Martinom Matulom dostali dôveru a môžeme nabrať ďalšie skúsenosti na medzinárodnej scéne," povedal Peter Budač.

Na duel sa veľmi teší aj Martin Matula, ktorý je písaný ako prvý rozhodca: "Na zápas sa veľmi teším, po dlhej dobe sa vrátim konečne na palubovku. Síce bez praxe kvôli aktuálnej situácii na Slovensku, ale o to s väčšou chuťou. Je to môj prvý oficiálny výjazd pod hlavičkou UEFA, takže som plný očakávaní a motivácia určite nechýba. Omiš je krásne mesto, pošlem na Slovensko určite nejakú peknú fotku. Samozrejme, vďaka patrí Slovenskému Futsalu a Slovenskému futbalovému zväzu, ktoré budeme s Petrom reprezentovať," doplnil.

V sobotu je na programe taktiež stretnutie Preliminary round medzi lotyšským majstrom FC Petrow Jelgava a slovenským Mimelom Lučenec, ktoré štartuje o 12:00 nášho času. Výprava trénera Mariána Berkyho odletela do pobaltskej krajiny z Viedne vo štvrtok doobeda, viac informácii prinesieme v dnešných poobedných hodinách v samostatnom článku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: