NIKÉ FUTSAL EXTRALIGA

Martin Zdráhal sa vracia do najvyššej českej súťaže

7. jan 2021 o 12:20

Slovenský futsalista Martin Zdráhal sa vracia do najvyššej českej súťaže a znova bude obliekať dres tímu SK Interobal Plzeň, kde rozšíri slovenskú enklávu.


Reprezentant Slovenska v sezóne 2019/20 odohral v najvyššej súťaži u našich západných susedov štrnásť zápasov. Strelil v nich šesť gólov a pridal štyri asistencie. V doterajšom priebehu ročníka 2020/21 nastupoval za MŠK Žilina FUTSAL, patril k najlepším hráčom Varta futsal ligy.

Tri roky bol 27-ročný hráč členom Slov-Maticu FOFO Bratislava, v ktorom si zahral aj UEFA Futsal Cup. Po rozpade majstra Slovenska, v roku 2018, prestúpil do tímu Wild Boys ´02 Bratislava. Obliekal ale aj dres ďalšieho bratislavského tímu, Across Pinerola, v ktorej sa pred rokmi prvýkrát objavil v najvyššej slovenskej súťaži.

Martin Zdráhal odohral za národný tím Slovenska dokopy 32 zápasov, strelil v nich dva góly. V tíme SK Interobal Plzeň momentálne figurujú aj ďalší Slováci - Gabriel Rick, Peter Kozár a Matúš Ševčík.

"Do Plzne sa vraciam po polročnej pauze, takže zázemie a spoluhráčov dobre poznám. Veľmi sa teším na nabitý program a ťažké zápasy, ktorých bude v českej lige viac než dosť. Kedže u nás na Slovensku sa futsal doslova zastavil, som za túto možnosť naozaj vďačný," povedal Martin Zdráhal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: