Marko Hudaček sa stal v drese Hohensteinu majstrom Nemecka

Matej Kubove Kubove|16. aug 2020 o 15:20

Majstrom Nemecka v sezóne 2019/20 sa stal tím VFL 05 Hohenstein-Ernstthal, ktorého súčasťou je aj slovenský reprezentant Marko Hudaček.


Najvyššia nemecká súťaž sa kvôli koronavírusu neukončila, ale prerušila a bez divákov sa dohrala od 13. do 16. augusta v Duisburgu. Nedeľné finále vyhral VFL 05 Hohenstein-Ernstthal proti Regensburgu 6:2. Mužstvo si tak zabezpečilo aj účasť v Lige majstrov 2020/21.

Hohenstein vo štvrťfinále porazil Futsal Panthers Köln (3:1) a v semifinále uspel proti TSV Weilimdorf, zatiaľ čo Regensburg odohral za štyri dni štyri zápasy, keďže začínal už v osemifinále a k dispozícii mal oklieštenú zostavu.

Marko Hudaček spoluhráčom priamo na palubovke kvôli prestupovým pravidlám nemohol pomôcť, keďže cez pauzu spôsobenú koronavírusom sa vrátil späť do Hohensteinu. Ročník 2019/20 začal vo VFL 05, potom odišiel do Kolína, odkiaľ sa vrátil naspäť.

Počas víkendu 29. a 30. augusta sa Hohenstein-Ernstthal predstaví na palubovke ŠK Interobal Plzeň, kde ho čaká prípravný dvojzápas.

Rozhovor s Markom Hudačekom pripravujeme, zverejnený by mal byť v pondelok večer.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: