NIKÉ FUTSAL EXTRALIGA

Levice ukončili prípravu na sezónu výhrou, vo Varta futsal lige môžu uhrať zaujímavé výsledky

Matej Kubove Kubove|19. sep 2020 o 11:50

Futsal Team Levice sa výhrou v poslednom prípravnom súboji dobre naladil na blížiaci sa štart sezóny 2020/21 vo Varta futsal lige.


Levický tím uspel na palubovke FTVŠ UK Bratislava, keď sa dvakrát presadili Chamila aj Rakica, jeden presný zásah pridal hrajúci tréner Pavol Gabaš: "Na zápas proti FTVS sme nastúpili v mierne obmenenej zostave, keďže stále hľadáme optimálne zloťenie štvoriek. Mali sme dobre úseky, no nevyhli sme sa ani chybám, po ktorých sme inkasovali. Keď sme potrebovali dať gól, vedeli sme byt nebezpeční, no keď bolo treba upokojiť hru a mať zápas pod kontrolou, nedokázali sme podržať loptu. Na tomto aspekte musíme popracovať, ale prístup a nasadenie hodnotím pozitívne," povedal pre futsalteamlevice.sk spomínaný Gabaš.

Ten zhodnotil aj celý priebeh prípravy na Varta futsal ligu: "Letná príprava prebiehala ako predošlé roky v domácich podmienkach. Mierne nám to narušila situácia ohľadom koronavírusu, keďže sme niektoré prípravne zápasy proti maďarským tímom nemohli odohrať. Napriek tomu sme odohrali tri prípravne stretnutia a hlavne zápas s Veszpremom nám nastavil zrkadlo, kde sa kvalitatívne nachádzame. Oba zápasy s bratislavskými mužstvami 4FUN a FTVŠ taktiež splnili svoj účel. Na hosťovanie ku Marekovi Gajdácsovi pribudol Paťo Chamila, ktorý rýchlo zapadol do kolektívu a určite bude prínosom. Mladí chalani naďalej napredujú a záujem opäť hrať prejavil aj navrátilec Marek Janček. Taktiež stabilní hráči sú motivovaní a musia držať krok s mladými. Ak sa nám budú vyhýbať zranenia, myslím že môžeme hrať dobrý futsal a uhrať zaujímavé výsledky. Pôjdeme od zápasu k zápasu a až súťaž ukáže, kde sa budeme v tabuľke nachádzať," nechal sa počuť Gabaš.

Partneri klubu Futsal Team Levice



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: