NIKÉ FUTSAL EXTRALIGA

FUTSAL CUP: Počas víkendu sa všetky mužstvá predstavia v Púchove a Badíne

13. máj 2021 o 17:50

Púchov a Badín budú dve miesta, ktoré počas tohto víkendu (15. a 16.5.) privítajú zápasy ďalšieho z turnajov FUTSAL CUP.

V púchovskej skupine sa bude snažiť minulotýždňové výsledky napraviť tím z Nových Zámkov, ktorý je v tejto sezóne v dobrej forme, ale naposledy získal iba bod. Takisto MŠK Žilina FUTSAL dokázal naposledy z troch duelov vyhrať iba raz, dvakrát remizoval. Najväčším favoritom však bude jednoznačne Mimel Lučenec, ktorý doposiaľ v desiatich stretnutiach všetko vyhral. Má v tíme aj najlepšieho strelca súťaže, Martina Směřičku s dvanástimi gólmi. V sobotu večer nás teda čaká veľký šláger "Šošonov" práve s Lučencom, vysiela ho Huste TV. Kvarteto uzatvára Prievidza.

Druhá skupina sa bude hrať v Badíne, dedinke tesne vedľa Banskej Bystrice. RIDOP MIBA tak bude domáci tím, aj vzhľadom na to, že v minulosti tu už hrával domáce stretnutia. Hneď na úvod vyzve mladý Makroteam, ten si však chce uchmatnúť body, pretože má zatiaľ iba tri a je na poslednom mieste tabuľky. Zaujímavé to bude medzi Komárnom a Levicami. Nedeľné stretnutia potom vysiela TV ESO. Ide o zápasy ŠK Makroteam Žilina - Futsal Team Komárno a Futsal Team Levice - RIDOP MIBA Banská Bystrica. Všetky zvyšné duely prinesie Sport video.

Aktuálna tabuľka

Kompletné výsledky FUTSAL CUP-u (7.-9.5.)


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: