Brankár Kollár v Poľsku skóroval, Zaťovičov gól nepomohol k bodom

23. nov 2020 o 14:30

Slovenský brankár Kevin Kollár strelil v drese Chojníc svoj prvý gól v najvyššej poľskej súťaži.


Foto: Olek Knitter

Pomohol ním v nedeľu poraziť Komprachcice (5:3). Strelou do prázdnej bránky pri power-play v štyridsiatej minúte stanovil konečný výsledok: "Do zápasu som naskočil až v druhom polčase za stavu 3:2 pre nás. Následne sme skórovali po tom ako Kiko Medoň získal loptu. Po červenej karte súpera sme hrali dve minúty s loptou, avšak potom išiel súper do power-play. Zhruba štyri sekundy pred koncom som chytil loptu a skúsil to," povedal Kollár pre sportovertime.eu.

V sobotu bol v akcii aj Patrik Zaťovič. Jeho tím P.A. Nova Gliwice však zaznamenal ďalšiu prehru, nakoľko doma nestačil na Lebork (2:4). Nepomohol ani gól slovenského reprezentanta, celkovo ich má na konte sedem. Gliwice sa 25. novembra stretnú proti súperovi Pniewy a 29.11. je na programe duel Slovákov - Chojnice vs. Nova Gliwice.

V piatok sa z troch bodov tešil Tomáš Drahovský. Jeho tím Catgas Santa Coloma vyhral na palubovke celku Palma Futsal tesne 2:1. O góly hostí sa postarali Bruno a Sepe. Santa Coloma poskočila na šieste miesto, Drahovský ostáva na prvom mieste tabuľky medzi strelcami.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: