Výsledky

Slovensko - Poľsko 1:0

Lucia Petrincová|14. jún 2019 o 18:15

SLOVENSKO WA – POĽSKO WA 1:0 (0:0)
Góly: 57. Fabová. ŽK: Horváthová, Havranová.
Rozhodovala: Kovářová (ČR), 825 divákov.
SR WA: Korenčiová – Horváthová (71. Zdechovanová), Bytčánková, Fischerová, Vojteková - Bíróová, Ondrušová (46. Havranová), Mikolajová (77. Šušolová)– Šurnovská (55. Žemberyová), Sluková (55. Fabová), Hmírová (77. Panáková). Tréner: Peter Kopúň.
POĽSKO WA: Szemiková - Olszewska, Grzywińska, Mesjaszová (73. Gradová), Michalczyková (46. Konatová)– Kamczyková, Balcerzaková (46. Matysiková), Zduneková, Chudziková, Kaletková (60. Grabowska) – Karczewska (60. Wiankowska). Tréner: Miloš Stepinski.
HLAS PO ZÁPASE
PETER KOPÚŇ (tréner ženskej reprezentácie SR): „Víťazstvo chutí úžasne. Aj keď Poľky mali vyloženejšie šance, my sme urobili chyby, ale musíte vedieť aj takýto zápas vyhrať. Preto si to ešte viac vážim. Presne takúto kvalitu som od súpera čakal. Je pravda, že im chýbala najlepšia hráčka Ewa Pajor v útoku, ale aj nám chýbali a sily sa vyrovnali. Potreboval som, aby si hráčky dokázali veriť aj proti takému súperovi a že s ním dokážeme hrať. Musím pochváliť všetky dievčatá aj celý realizačný tím. V pondelok nás čaká druhý zápas v Rakúsku, bude náročnejší, mal by byť vyvrcholením nášho zdokonaľovania obrany. Chceme vidieť, ako to bude vyzerať proti silnému súperovi, ako je napríklad Švédsko, ktoré máme v skupine v kvalifikácii.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: