Výsledky

Slovensko - Malta 2:2

9. dec 2020 o 08:45

SLOVENSKO – MALTA 2:2 (0:2)
Góly:
16. Gambini, 20. Sateriano, 49. Strelec, 52. Škriniar.
ŽK: Ďuriš, Koscelník, Camenzuli, Bonello.
SLOVENSKO: Kuciak – Koscelník, Valjent, Škriniar, Hancko (38. Holúbek) – Kucka (46. Strelec), Hrošovský (82. Schranz), Greguš  - Suslov (72. Rusnák), Ďuriš (46. Boženík), Mak. Tréner: Štefan Tarkovič.
MALTA: Bonello – J. Mbong, Shaw, Pepe, Borg, Camenzuli – Gambin (68. Grech), Guillaumier, Teuma (90+. Kristensen)– P. Mbong (68. Nwoko), Satariano (79. Pisani). Tréner: Devis Mangia.

HLASY PO ZÁPASE
ŠTEFAN TARKOVIČ (tréner Slovenska): “Zápas sme začali celkom dobre, aktívne, ale doplatili sme na katastrofálne individuálne chyby, za tie nás súper potrestal. Cez polčas sme spravili zmeny, podarilo sa nám cez štandardky vyrovnať, ale na víťazný definitívny zvrat sme už nemali potrebnú kvalitu v útočnej fáze. Vnímam to všetko reálne a teda negatívne. Aká je atmosféra okolo reprezentácie vo verejnosti teraz, si viem predstaviť, aj keď som už šesť dní noviny nečítal. Vypadlo nám z rôznych príčin celkom deväť hráčov a my nemáme takú základňu, aby sme ich nahradili. Dúbravka bol ešte na predzápaosvej taktike v zostave, ale žalúdočné problémy, ktoré ho trápili, mu napokon znemožnili ísť do zápasu, nebol ani na súpiske. Pekarík sa pridal k mužstvu dnes, ale ostal v hoteli, bolelo ho hrdlo, Duda prespal vo Viedni, lebo až od nedele môže prísť na územie Slovenska. S Bénesom hovoril kolega Mintál, cíti sa unavený a nepripojí sa k nám. Proti Rusku budem pracovať s tými hráčmi, ktorí sú k dispozícii.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: