SFZ – AKTUALIZOVANÉ! SFZ poslal žiadosť na UEFA o preloženie barážového zápasu s Írskom, Elite Round mládežníkov UEFA odložila

SFZ|12. mar 2020 o 13:35

BRATISLAVA (SFZ) - SFZ rešpektuje všetky opatrenia, už prijaté štátnymi orgánmi a inštitúciami v súvislosti so šírením koronavírusu COVID-19. Keďže situácia okolo šírenia koronavírusu a počet nakazených týmto vírusom na Slovensku stúpa a rovnako tak sa deje aj v okolitých európskych krajinách, rozhodol sa SFZ, na základe nariadenia ústredného krízového štábu s opatreniami, ktoré zverejnil Úrad verejného zdravotníctva SR o zákaze organizovania hromadných športových, kultúrnych a spoločenských podujatí, zaslať list na UEFA. V tomto oficiálnom dokumente SFZ žiada o preloženie  barážového kvalifikačného zápasu ME 2020 Slovensko – Írsko na plánovaného na štvrtok 26.marca 2020 na Národnom futbalovom štadióne, ktorý by sa odohral v náhradnom termíne. SFZ ako hlavný organizátor tohto stretnutia preberá plnú zodpovednosť za všetky rozhodnutia súvisiace s týmto zápasom a nechce riskovať zdravie všetkých zainteresovaných. O stanovisku zo strany UEFA bude SFZ informovať na svojom webovom sídle, ale aj na oficiálnych sociálnych sieťach.

ELITE ROUNDY NEBUDÚ

Slovenský futbalový zväz dostal od UEFA informáciu, že turnaje druhej fázy kvalifikácie ME - Elite Round pre mládežnícke kategórie U17 a U19 a WU17 a WU19 sú odložené. Na všetkých sa mali zúčastniť aj slovenské reprezentácie. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: