Správy

III. LIGA – Kto s kým si zmeria sily v 9. kole?

(Zdroj: Facebook FKM NOVÉ ZÁMKY, Autor: FKM NOVÉ ZÁMKY / L. Vanek)
Branislav Sarňák|30. sep 2022 o 09:04
Hráči Nových Zámkov (v zelenom) v ostatnom zápase remizovali s Kalnou nad Hronom 1:1, teraz si zmerajú sily s Častkovcami.
Hráči Nových Zámkov (v zelenom) v ostatnom zápase remizovali s Kalnou nad Hronom 1:1, teraz si zmerajú sily s Častkovcami. (Zdroj: Facebook FKM NOVÉ ZÁMKY, Autor: FKM NOVÉ ZÁMKY / L. Vanek)

BRATISLAVA (SFZ) – Počas úvodného októbrového víkendu sa môžu fanúšikovia tešiť na zápasy 9. kola III. ligy.

Na západe bude ťahákom zápas Šale, ktorá je v tabuľke na 5. mieste, s AFC Nové Mesto nad Váhom, ten je o dve pozície vyššie. Kluby delia dva body, hostia v ročníku ešte neprehrali, ale z ostatných dvoch duelov získali len dva body. Domáci naopak predošlé dve stretnutia vyhrali.

Bez prehry sú aj vedúce Malženice, na konte majú sedem výhier a jednu remízu a v sobotu privítajú FK Inter Bratislava, ktorý je na 12. pozícii.

Častkovce, ktoré sú 4., vycestujú do Nových Zámkov, ktoré sú 11. Domáci ťahajú šnúru troch zápas bez prehry, hostia padli v uplynulom kole, keď nestačili na Belušu.

V Martine sa môžu fanúšikovia tešiť na súboj tabuľkových susedov. Futbalisti FOMAT-u, ktorí sa nachádzajú na 8. mieste, privítajú Sereď, ktorá je o priečku vyššie. Oba kluby sa netešili z triumfu už tri kolá.

V nedeľu sú na programe štyri súboje. Bánovčania, ktorí klesli na 13. pozíciu, keď nevyhrali už štyri stretnutia v rade, hostia poslednú Vrakuňu, ktorá ešte v tomto ročníku nevyhrala.

Galanta si zmeria sily s Podkonicami, obe mužstvá majú na konte desať bodov. 

Hráči FK Beluša strelili doposiaľ v sezóne v skupine najviac gólov – 21, nastúpia proti klubu s najnižším počtom gólov RSC HAMSIK ACADEMY Banská Bystrica – 4.

Veľké Ludince, ktoré čakajú na víťazstvo už štyri zápasy, sa pokúsia prelomiť túto šnúru proti Kalnej nad Hronom.

Časť obsahu sa nepodarilo zobraziť. Skúste znovunačítať stránku.
Časť obsahu sa nepodarilo zobraziť. Skúste znovunačítať stránku.

V skupine Východ je úvodný zápas kola už dnes, Poprad nastúpi proti Lučencu. V sobotu je na programe šesť stretnutí. Bardejov, ktorý v ročníku ešte neprehral, privíta hráčov košickej Slávie TU. Tí predošlé dva zápasy prehrali.

Vranov nad Topľou, ktorý je na 4. mieste, hostí posledné Fiľakovo. Líder z Lipian sa predstaví v Kalinove. To ešte v ročníku nevyhralo, ale na konte má najviac remíz – päť.

Tretia Spišská Nová Ves si zmeria sily s Giraltovcami. Hostia inkasovali doposiaľ najviac gólov v skupine – 25. Námestovo nastúpi doma proti 1. FK Svidník.

V nedeľu uzavrú kolo dva duely. Rozbehnutá Rimavská Sobota, ktorá bodovala v štyroch stretnutiach po sebe, cestuje do Stropkova a Snina privíta Oravské Veselé. 

Časť obsahu sa nepodarilo zobraziť. Skúste znovunačítať stránku.
Časť obsahu sa nepodarilo zobraziť. Skúste znovunačítať stránku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: