MONACObet liga

II. LIGA – Gólové utrhnutie sa Jambora a žilinskej rezervy, v 4. kole spolu 29 gólov

(Zdroj: mskzilina.sk/cvaksk.sk, Autor: Daniel Stehlík)
Branislav Sarňák|8. aug 2022 o 08:23
Jambor oslavuje jeden z gólov proti FK Rača.
Jambor oslavuje jeden z gólov proti FK Rača. (Zdroj: mskzilina.sk/cvaksk.sk, Autor: Daniel Stehlík)

BRATISLAVA (SFZ) – Po uplynulom víkende sa na čelo tabuľky vyšvihli hráči Dubnice nad Váhom, ktorí zdolali v 4. kole rezervu Slovana 3:0. Fanúšikovia však videli množstvo ďalších zaujímavých momentov, pekných gólov a nechýbali ani prekvapenia.

Košičania doma privítali hráčov Komárna. Zápas sa skončil nerozhodne 0:0. Hoci mali domáci výhodu pokutového kopu, Erik Pačinda ho nepremenil. Bol to jediný duel uplynulého kola, v ktorom nepadol žiadny gól.

Naopak, až 11, videli priaznivci rezervy Žiliny, ktorá hostila futbalistov Rače. Šošoni triumfovali 8:3 a pod polovicu ich zásahov sa podpísal mládežnícky reprezentant Slovenska Timotej Jambor. Pre žlto-zelených to bolo prvé víťazstvo v aktuálnom ročníku. „Vedeli sme, že body budú veľmi potrebné. Verili sme, že to konečne zlomíme, i keď sme nečakali, že až takýmto vysokým rozdielom. Teší nás, že to prišlo strelecky i výsledkovo. Rača hrala prvý polčas veľmi dobre, v druhom po našom góle na 3:2 fyzicky odpadla. Vtedy bolo dôležité, že sme si dianie ukontrolovali a pridali ďalšie góly. Každý útočník je rád, keď strieľa góly a pomáha mužstvu víťaziť. Som rád, že mne sa to štyrikrát podarilo. Štyri góly som strelil naposledy v doraste, teraz premiérovo aj v mužskej kategórii. Verím, že si pohodu prenesiem aj do ďalších zápasov,“ povedal Jambor pre mskzilina.sk.

Druhým najgólovejším stretnutím bolo meranie síl MŠK Púchov – MFK Dolný Kubín. Domáci sa tešili z víťazstva 3:1. „Začali sme trošku nervózne, po tom poslednom domácom zápase, keď sme prehrali s Dubnicou. Chlapci boli zviazaní, ale našťastie sme dali prvý gól a ten nás upokojil. Potom sme už boli lepším mužstvom, vytvárali sme si šance,“ povedal v pozápasovom rozhovore pre Futbalnet.TV tréner Púchova Vladimír Cifranič

Na čelo tabuľky sposkočili futbalisti FK Dubnica nad Váhom. Tí si poradili s doterajším lídrom ŠK Slovan Bratislava B rozdielom triedy. Víťazstvo 3:0 domácim zabezpečili v záverečnej polhodine dvojgólový Marek Švec a Issac.

Slavoj Trebišov – Spartak Myjava 1:1

Program 5. kola

JOJ Šport naživo odvysiela zápasy: FK Pohronie - FC ŠTK 1914 Šamorín, ŠK Slovan Bratislava B - MŠK Púchov

Futbalnet.TV odvysiela zápasy: KFC Komárno - FK Humenné, MFK Dolný Kubín - FC Košice

Tabuľka

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: